Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολο του Σωκράτη, αλλά όχι και απίθανο

Δύσκολο του Σωκράτη, αλλά όχι και απίθανο
Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 - 17:52

Απέναντι στον ΠΑΟΚ έπαιξε ο Ολυμπιακός την περασμένη Τετάρτη, όποτε και πανηγύρισε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 1-0, ωστόσο έχασαν από νωρίς στον αγώνα τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Στη φάση του 4ου λεπτού τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Αυτό το οποίο ενδιαφέρει τους Πειραιώτες δεν είναι το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, με το οποίο ολοκληρώνεται η διαδικασία των πλέι οφ, αλλά ο τελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Ο Σωκράτης έκανε εξετάσεις την Πέμπτη τα αποτελέσματα των οποίων επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις για θλάση. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα μείνει για ένα χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι προκαθορισμένο, οπότε δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν θα είναι εκτός από τον τελικό Κυπέλλου ή θα προλάβει να παίξει.

Σίγουρα είναι δύσκολο να προλάβει, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι και ακατόρθωτο! Ο Σωκράτης γνωρίζει καλά το κορμί του και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Θα δουλέψει στο Ρέντη μαζί με το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών και από εκεί και πέρα θα αποφασιστεί αν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον τελικό ή όχι...

Διαβάστε επίσης