Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλή κλωτσιά, ρε φίλε!

Πολλή κλωτσιά, ρε φίλε!
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 - 13:39

Το μόνο δεδομένο είναι ένα: Όλοι, απέναντι στον Ολυμπιακό δίνουν πάντα το… 101%. Και έτσι πρέπει να είναι. Οφείλουν όλοι, απέναντι στην καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, να τα δίνουν ΟΛΑ! Να μην κρατάνε τίποτα!

Αυτή είναι η ευκαιρία τους για να πάρουν λίγη δόξα. Αυτή είναι η ευκαιρία τους να φανούν! Δεν έχουν άλλη, τόσο μεγάλη, μέσα σε μια σεζόν! Δεν έχουν άλλη σαν αυτή, απέναντι στον Θρύλο. Αλλά από αυτό, μέχρι να… σπάνε τα πόδια των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς, απέχει παρασάγγας! Σαν τη μέρα με τη νύχτα, ένα πράμα!

Πολλή κλωτσιά, ρε φίλε οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Και πολλή πρόκληση, γενικότερα. Λες και ήταν… ταγμένοι να στείλουν τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου με απώλειες και προβλήματα και κάρτες και αποβολές! Κατανοητό το ότι τους… γύρισε, λίγο, από το 2-0 (3-0 στο 14’) και έπειτα… Κατανοούμε ότι βλέποντας πως δεν έχουν την ποιότητα να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, το έριξαν στην… κλωτσιά, για να σταματήσουν τον Μπουχαλάκη, τον Καμαρά, τον Ανδρούτσο, τον Μασούρα… Αλλά όχι και έτσι!

Είπαμε, άλλο να τα δίνουν όλα, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και άλλο να πηγαίνουν να… κόψουν την μπάλα, στους παίκτες του Μαρτίνς, από τις πολλές κλωτσιές! Έχει διαφορά… Δεν σταματούσαν το «ξύλο» οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Στα όρια του ανεπίτρεπτου! Και το ότι την έβγαλαν με μία κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) είναι… ΘΑΥΜΑ!

Διαβάστε επίσης