Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας: Ο άρχων του αιφνιδιασμού! (videos)

Μασούρας: Ο άρχων του αιφνιδιασμού! (videos)
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 - 12:23

Γιώργος. Μασούρας. Χτυπάει σαν… κόμπρα, στην κόντρα! Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος όχι απλώς έχει εξελιχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή των άκρων του Ολυμπιακού. Αλλά για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αναχθεί σε απόλυτο σκόρερ, ασίστερ και γενικά, σε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, του Θρύλου του Μαρτίνς!

Ο Γιώργος Μασούρας έχει βιώσει την αμφισβήτηση. Όχι μόνο από τους κακοήθεις που δεν γουστάρουν τον Ολυμπιακό και δεν είχαν χαρεί, όταν αντί για την ΑΕΚ, ήρθε στον Θρύλο. Αλλά και από τους ίδιους τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι θεωρούσαν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα έπρεπε να έχει στη θέση του Μασούρα έναν πολύ καλύτερο παίκτη. Πόσο… καλύτερο, όμως; Ποιος θα μπορούσε να κάνει, αυτά που κάνει όλη τη σεζόν, αλλά και ως συνέχεια από πέρυσι, ο Γιώργος Μασούρας;

Ο Έλληνας διεθνής είναι, πλέον, ο απόλυτος άρχοντας του αιφνιδιασμού. Της «κόντρας». Ο Ολυμπιακός βγαίνει στην κόντρα και ο Μασούρας χτυπάει σαν «κόμπρα». Με μια επαφή. Με ένα τσίμπημα. Με ένα χτύπημα. Κάνει γκολ. Τόσο απλά.

Τα βίντεο το αποδεικνύουν. Δείτε τα:

Διαβάστε επίσης