Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τη δόξα, την τιμή σου, για το μεγαλείο σου! Κάνε το νταμπλ! (photo)

Για τη δόξα, την τιμή σου, για το μεγαλείο σου! Κάνε το νταμπλ! (photo)
Σάββατο, 22 Μαΐου 2021 - 10:18

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τη μεγάλη αποψινή «μάχη» με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ (21:00) με φόντο το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδας! Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ακόμη έναν στόχο. Μία τελευταία «μάχη» να δώσει, πριν κλείσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν: Με το νταμπλ! Με την κατάκτηση και του Κυπέλλου, μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπροστά στο δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ του, αφού κατέκτησε και το περσινό, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να τα δώσει όλα και να βγάλει στο χορτάρι του ΟΑΚΑ τον καλύτερο εαυτό του…

Ο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να καταθέσουν μέσα στο γήπεδο την ψυχή τους την ίδια… Να πιέσουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να βγάλουν όλο τους το πάθος, για να σηκώσουν και αυτή την κούπα. Να δείξουν στον αντίπαλό τους, τι σημαίνει καρδιά πρωταθλητή! Να δείξουν, ξανά, σε όλη την Ελλάδα, ποια είναι η καλύτερη ομάδα! Ποια είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα… Με διαφορά!

Σέντρα στις 21:00. Το ραντεβού μας ανανεώνεται εδώ, στο gavros.gr για να παρακολουθήσουμε μαζί τον τελικό του Κυπέλλου και να δούμε τον Θρύλο να σηκώνει και αυτή την κούπα!

ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

Διαβάστε επίσης