Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό είναι επίτευγμα! Μικρότερη διαφορά σε Κύπελλα, από βαθμούς στη Super League!

Αυτό είναι επίτευγμα! Μικρότερη διαφορά σε Κύπελλα, από βαθμούς στη Super League!
Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 - 13:22

«Τουλάχιστον η διαφορά σε Κύπελλα είναι μικρότερη από τη διαφορά στη βαθμολογία της Super League φέτος», ψιθυρίζεται στη συμπρωτεύουσα. Και όχι άδικα, αγαπητοί. Ξέρετε τι μεγάλη επιτυχία είναι για τον σύμβουλο της διοίκησης-«επενδυτή»… εκατομμυρίων, να πετυχαίνει τον τεράστιο άθλο του να φτάνει τα… 4 (σωστά τα μετράμε, είναι και… πολλά) Κύπελλα, μαζί με ένα πρωτάθλημα, επί των ημερών του, στον ΠΑΟΚ.

Μείωσαν στα 20 τη διαφορά στα Κύπελλα, ανάμεσα σε εκείνους και στον Ολυμπιακό, αγαπητοί. Που να μην το γιορτάζουν ξέφρενα; Που να μην μιλούν για… «πόνο στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη», αγαπητοί, όταν ο Ολυμπιακός η διαφορά στα Κύπελλα, μεταξύ υμών και ημών είναι, πλέον, μικρότερη από ότι είναι η διαφορά βαθμών που συγκέντρωσαν οι δύο ομάδες, φέτος, στη Super League!

Ε, μα ναι! Αυτός είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ για να πανηγυρίσει κανείς!

Ξέρετε τι είναι, αγαπητοί, να είναι η διαφορά στα Κύπελλα 20, την ώρα που διαφορά στους βαθμούς που συγκέντρωσαν φέτος οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα είναι… 26; Λίγο το ‘χετε αγαπητοί αυτό που κατάφερε ο ΠΑΟΚ του Ιβάν χθες το βράδυ; Δώστε του λίγη αναγνώριση, έλεος πχια… Τόση προσπάθεια έχουν κάνει όλοι τους εκεί, τόσα χρόνια. Ένα πρωτάθλημα και τέσσερα Κύπελλα το αποδεικνύουν… Όχι;

Διαβάστε επίσης