Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα δεν είναι πέναλτι, κύριε Κλάτενμπεργκ; (videos)

Τώρα δεν είναι πέναλτι, κύριε Κλάτενμπεργκ; (videos)
Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 - 14:02

Αναζητείται, από χθες το βράδυ, ο κύριος Κλάτενμπεργκ. Ο αρχιδιαιτητής μας, ντε. Να μας πει τι είδε, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και αν ο Ολυμπιακός αδικήθηκε σε φάση-καρμπόν, με φάση την οποία ο ίδιος είχε κρίνει, προ καιρού! Αναφερόμαστε, φυσικά, στην ανατροπή του Μασούρα, από τον Πασχαλάκη, μέσα στην περιοχή, του ΠΑΟΚ, στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54’ συγκεκριμένα.

Δείτε τη φάση στο 2'44":

Σέντρα του Όλεγκ, από αριστερά, ο Μασούρας κάνει κίνηση προς την μπάλα, ο Πασχαλάκης βγαίνει στην πορεία της και ενώ κάνει ελάχιστη επαφή με αυτή, βρίσκει και τον επιθετικό του Ολυμπιακού… Αποτέλεσμα; Ο Μακέλι να δείξει να συνεχιστεί το παιχνίδι, σε μία φάση, η οποία συνιστά καθαρή ανατροπή.

Και… για να προλάβουμε και τους ειδικούς, δεν το λέμε εμείς. Ο ίδιος ο κ. Κλάτενμπεργκ το λέει, ο οποίος βέβαια μέχρι στιγμής… αγνοείται. Δεν έχει εμφανιστεί να μας πει για τη φάση. Φάση-καρμπόν με το ΠΕΝΑΛΤΙ που δόθηκε, σε ΙΔΙΑ ενέργεια του Πασχαλάκη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τι άλλαξε; Ο αντίπαλος. Τότε ήταν ο Άρης και ο Μπερτόγλιο, τώρα ήταν ο Μασούρας και ο Ολυμπιακός.

Δείτε τη φάση στο 8'50" και ακούστε στο 10'00" την κρίση του Κλάτενμπεργκ, για το πέναλτι που δόθηκε, αλλά και για το πως συμφωνεί με αυτό:

Ίδια φάση, ίδια ενέργεια Πασχαλάκη, αντίθετο αποτέλεσμα. Τότε και με κρίση Κλάντεμπεργκ να το επιβεβαιώνει, το πέναλτι είχε δοθεί και μάλιστα ο αρχιδιαιτητής το αιτιολογούσε κιόλας. Εξηγούσε ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ παράβαση…

Τώρα που είναι, να μας πει γιατί ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ παράβαση; Που είναι ο επικεφαλής της ΚΕΔ να μας πει για την ξεκάθαρη αδικία, εις βάρος του Ολυμπιακού, σε ματς που έκρινε τίτλο; Τότε ήταν παράβαση, τώρα δεν είναι;

Διαβάστε επίσης