Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο παικταράς Τικίνιο έρχεται με την «υπογραφή» του Μαρτίνς

Ο παικταράς Τικίνιο έρχεται με την «υπογραφή» του Μαρτίνς
Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 - 01:35

Προ των πυλών του Ολυμπιακού δείχνει να βρίσκεται ο Τικίνιο Σοάρες, κάτι που αναφέρουν και στο εξωτερικό. Πορτογάλοι και Τούρκοι έχουν την πληροφόρηση πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Εφόσον ολοκληρωθεί μία τέτοια κίνηση, θα πρόκειται για σπουδαία μεταγραφή. Αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμα και θα έχουμε (ελπίζουμε θετικά) νέα από την υπόθεση.

Πάντως, ο Τύπος στο εξωτερικό δεν αναφέρει τυχαία το σημαντικό ρόλο που δείχνει να παίζει ο Πέδρο Μαρτίνς στη μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες.

Τον ξέρει καλά τον Βραζιλιάνο, έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί και τον πιστεύει πολύ. Και για αυτό έχει μεσολαβήσει κι εκείνος στις επαφές των δύο πλευρών. Και σύμφωνα με όσα αναφέρονται, τον έχει πείσει να πει το ναι στην πρόταση του Ολυμπιακού.

«Λέει» πολλά, πάντως, εφόσον επιβεβαιωθεί, το ότι ο Τικίνιο Σοάρες απέρριψε πιο μεγάλες προτάσεις και είναι έτοιμος να αποδεχθεί εκείνη του Ολυμπιακού λόγω της επαφής που έχει όλο αυτό το διάστημα με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Πλησιάζει ο παικταράς!

*Η ένθετη φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό του Τικίνιο Σοάρες στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Καλώς τον «πιο επιτυχημένο» (video)

Καλώς τον «πιο επιτυχημένο» (video)

Η προπαγάνδα το παλεύει. Να μας πείσει ότι ο ΠΑΟΚ έφερε πίσω τον Μεσσία του… Ωστόσο, λες Λουτσέσκου, ακούς Έστερσουντ. Και σε πιάνουν τα γέλια…