Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατός κορμός, δυνατές προσθήκες! (video)

Δυνατός κορμός, δυνατές προσθήκες! (video)
Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 - 22:08

Ο Ολυμπιακός έχει την τύχη και την ευτυχία να διαθέτει έναν μεγάλο κορμό που του δίνει τη δυνατότητα να μη χρειάζεται και πολλές αλλαγές ενόψει της νέας περιόδου. Θέλει προσθήκες, αλλά έχει μία δυνατή βάση που πάνω της μπορεί να «χτίσει» για τη νέα σεζόν.

Ο προγραμματισμός, φυσικά, ήδη είναι εν εξελίξει. Και στην ομάδα δεν περίμεναν το τέλος της χρονιάς για να τον προχωρήσουν. Προχωράνε τον σχεδιασμό εδώ και μήνες, με σίγουρα βήματα και χωρίς βιαστικές κινήσεις. Άλλωστε, δεν χρειάζονται τέτοιες (βιαστικές κινήσεις).

Ήδη φαίνεται πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να κάνει την αρχή στις μεταγραφές του με την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος αποτελεί επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, φημολογείται πως έχει αποδεχτεί την πρόταση του Θρύλου, τριετούς διάρκειας.

Όπως είναι το ρόστερ του Ολυμπιακού αυτήν τη στιγμή, χρειάζεται λίγες και καλές προσθήκες. Αν θα προκύψει κάτι άλλο, θα φανεί στην πορεία του καλοκαιριού. Για την ώρα, έχει δυνατό κορμό και θέλει να τον ισχυροποιήσει με ορισμένες δυνατές προσθήκες.

Διαβάστε επίσης