Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αφίξεις φέτος αρχίζουν ΝΩΡΙΣ!

Οι αφίξεις φέτος αρχίζουν ΝΩΡΙΣ!
Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 - 13:05

Πολλοί λένε ότι το «χτίσιμο» του «νέου Ολυμπιακού» άρχισε φέτος… πολύ νωρίς. Μήπως όμως, δεν είναι έτσι; Μήπως απλά το «χτίσιμο» αυτό, δεν σταματά ποτέ; Μήπως αυτή η ομάδα είναι έτσι δομημένη, πλέον, ώστε ΟΛΟ τον χρόνο εργάζεται για το «τώρα» και για το «αύριο»; Μάλλον…

Σύμφωνοι. Οι αφίξεις φέτος αρχίζουν ΝΩΡΙΣ! Οι αφίξεις, όμως. Όχι ο «σχεδιασμός» Ο σχεδιασμός, ουσιαστικά, ΠΟΤΕ δεν σταμάτησε. Και ποτέ δεν έχει σταματήσει, από τότε που ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος, το τμήμα σκάουτινγκ, ο Μοντέστο, ο Καρεμπέ, πάνω από όλους ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Διαρκώς σχεδιάζουν έναν ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ολυμπιακό, από αυτόν που βλέπουμε κάθε φορά… Δεν σταματούν ποτέ!

Και αυτή είναι η ουσία. Αυτός είναι ο λόγος που έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός από όλους τους υπολοίπους, γύρω του. Και που δεν θα τον φτάσουν ούτε σε ένα, αλλά ούτε σε… 100 χρόνια! Γιατί και μέχρι τότε, ο Ολυμπιακός θα χτίζει, δίχως διακοπή.

Ο Τικίνιο είναι η αρχή. Και περιμένουμε τα επόμενα. Τα καλύτερα. Τα καλύτερα που έρχονται και που θα απογειώσουν τον Ολυμπιακό, σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης