Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τα «για μένα» πάλι «πλάτη» θα έχει

Με τα «για μένα» πάλι «πλάτη» θα έχει
Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021 - 11:04

Άρχισε τα «για μένα» από νωρίς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Και τι μας είπε; Ότι για τον ίδιο πρωταθλητής του 2018 είναι ο ΠΑΟΚ και όχι η ΑΕΚ. Ποσώς μας ενδιαφέρει η κόντρα των δύο, με τις γνωστές «βολές» εκατέρωθεν, αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας. Ο ΠΑΟΚ τη χρονιά που παραλίγο να πάρει πρωτάθλημα, αλλά και πολύ περισσότερο τη χρονιά που το πήρε, πήγε… τρένο. «Εξυγιαντικό»… τρένο εννοούμε. Χερούκλες από ‘δω, γκολ-οφσάιντ από ‘κει, πέναλτι στις καθυστερήσεις, των καθυστερήσεων, των καθυστερήσεων, για να έρθουν οι… απαραίτητες νίκες.

Φάσεις πολλές και καταγεγραμμένες, από πολλά, πολλά ΜΜΕ, με τρομερή διαιτητικά εύνοια υπέρ του ΠΑΟΚ, οι οποίες μαζεύτηκαν και εντέλει έπαιξαν μεγάλο ρόλο, στο να φτάσει ο Λουτσέσκου και η ομάδα του κοντά στο πρωτάθλημα, αρχικά και στο πρωτάθλημα, στη συνέχεια. Γι’ αυτό και μόνο το λέμε: Δεν θα τρελαθούμε κιόλας, με αυτά που ακούμε. Δεν μπορεί ο Λουτσέσκου να μας λέει ότι βίωσε και την… αδικία!

Πάντως, αν στον ΠΑΟΚ νομίζουν ότι με τα «για μένα» του Λουτσέσκου θα δουν προκοπή, τους έχουμε νέα. Ο Ολυμπιακός δουλεύει ποδοσφαιρικά, όχι… όπως να ‘ναι. Και αν επί Λουτσέσκου, ο Θρύλος ήταν στην αρχή και δεν είχε ακόμα… «ψηθεί» ποδοσφαιρικά, στη νέα εποχή του, τώρα έχει περάσει καιρός και η ομάδα του Πειραιά έχει… ξεφύγει. Και με τα «για μένα» δεν την πιάνεις…

Διαβάστε επίσης