Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Β’ Ομάδα έχει ήδη αρχίσει να «δουλεύει»

Η Β’ Ομάδα έχει ήδη αρχίσει να «δουλεύει»
Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 - 11:59

Ο Ολυμπιακός παλεύει εδώ και χρόνια, να εφαρμοστεί στην Ελλάδα η νέα κατάσταση, με τις Β’ Ομάδες. Νέα στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη και τον κόσμο υπάρχουν… κατά κόρον και βοηθούν, με τον τρόπο τους, να εξελίσσονται οι ομάδες και συνολικά το ποδόσφαιρο στις διάφορες χώρες.

Όταν γίνεται συζήτηση για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα παίζουν εκεί, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, αντιλαμβανόμαστε την, ήδη μεγάλη, σημασία της Β’ Ομάδας.

Συζητιέται ότι μπορεί ο Τζολάκης να παίζει εκεί, τη νέα χρονιά. Να παίζει, διαρκώς, όχι να κάνει τα ρεπό του πρώτου τερματοφύλακα. Ότι μπορεί να παίζει εκεί ο Πινακάς. Εφόσον η διαδικασία μεταγραφής του ολοκληρωθεί όπως πρέπει και ο ποδοσφαιριστής βάλει τα ερυθρόλευκα. Ο Ολυμπιακός θα έχει τη δυνατότητα να δουλεύει εκεί παίκτες, οι οποίοι θα μαθαίνουν και θα παίζουν ό,τι παίζει και η πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να φτάνουν πολύ πιο εύκολα στο σημείο να βάλουν τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Και να έχουν περισσότερες, πολύ περισσότερες πιθανότητες, να εγκλιματιστούν άμεσα και να αποδώσουν!

Θα παίρνουν παιχνίδια, θα έχουν ρυθμό, θα παίζουν σε κανονικές συνθήκες αγώνα, ΟΛΟ τον χρόνο, όχι μόνο σε διάσπαρτα ματς Κυπέλλου, ή σε φιλικά στο Ρέντη. Και όταν ο Ολυμπιακός δείχνει ήδη σημάδια επάνδρωσης της Β’ Ομάδας με παίκτες, οι οποίοι ξεκάθαρα προορίζονται για να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, «αύριο-μεθαύριο», είναι σαφές ότι ακόμη πριν καν δημιουργηθεί στο 100%, η Β’ Ομάδα… ήδη λειτουργεί.

Διαβάστε επίσης