Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι διακοπές του Μαρτίνς τελείωσαν

Οι διακοπές του Μαρτίνς τελείωσαν
Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 - 12:21

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει. Και ξανά προς τη δόξα τραβά. Οι διακοπές τελείωσαν, για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Θρύλου είναι ξανά στην Αθήνα, καθώς προετοιμάζεται για την αυριανή (16/6, 20:00) πρώτη συγκέντρωση του Θρύλου, για την έναρξη της προετοιμασίας, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Ο Πορτογάλος δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει, για τη νέα σεζόν, ενώ φυσικά πήρε και την απαραίτητη ξεκούραση, για να μπορέσει να έχει και το απαιτούμενο καθαρό μυαλό, στο χτίσιμο της νέας ομάδας, που θα θελήσει και πάλι να τα σαρώσει όλα στην Ελλάδα, αλλά και να πάει μακριά στην Ευρώπη.

Μέχρι τις 25 Ιουνίου, θυμίζουμε, η ομάδα θα βρίσκεται στην Ελλάδα. Και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Με φιλικά και πιο εξειδικευμένες προπονήσεις. Ειδικότερα, από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στο Στανς της Αυστρίας, όπου και θα δώσουν έξι φιλικούς αγώνες.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία είναι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ κομμάτι της νέας σεζόν. Και ο Μαρτίνς το ξέρει καλά. Όλα στρέφονται εκεί και ο προπονητής του Ολυμπιακού αρχίζει από αύριο Τετάρτη, να χτίζει την ομάδα του «αύριο».

Διαβάστε επίσης