Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την προσφορά αυτή η Νάπολι δεν παίρνει ούτε τη φανέλα του

Με την προσφορά αυτή η Νάπολι δεν παίρνει ούτε τη φανέλα του
Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 - 12:02

Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Και η κατάληξή του είναι, λίγο έως πολύ… γνωστή. Είδαμε, πολύ πρόσφατα κιόλας, τον Ολυμπιακό να απορρίπτει προτάσεις, για ποδοσφαιριστές του, οι οποίες ήταν μακριά από τα «θέλω» του. Μακριά από τα ποσά με τα οποία ο ίδιος υπολόγιζε να καθίσει στο τραπέζι για να συζητήσει.

Για να γίνουμε πιο σαφείς. Στο εξωτερικό αναφέρουν ότι η Νάπολι δεν πλησιάζει καν (άμεσα) την πρόταση των 15 εκ. ευρώ, για τον Καμαρά, για την οποία διαβάζαμε σε δημοσιεύματα από την Ιταλία, τις προάλλες. Αντιθέτως, αναφέρεται πως οι «Παρτενοπέι» προσφέρουν 10 εκ. ευρώ και μπόνους, για να πάρουν τον Καμαρά.

Και για να το πούμε απλά και να μην υπάρξουν και… παρεξηγήσεις, που λέμε, με μία προσφορά σε αυτά τα επίπεδα, δίχως να έχουν διευκρινιστεί και τα μπόνους, βεβαίως, η Νάπολι δεν παίρνει ούτε την… φανέλα του Καμαρά. Όχι τον ίδιο τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να συζητήσει για 20 εκ. ευρώ και να αρχίσει μία διαπραγμάτευση. Μία -αρχική- προσφορά 15 εκ. ευρώ θα μπορούσε να αποτελέσει μία πρώτης τάξεως βάση, για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να καθίσει στο τραπέζι και να αρχίσει μία διαπραγμάτευση, φέρνοντας το ποσό πιο κοντά στα δικά του «θέλω» αλλά και κρατώντας το κοντά στα «μπορώ» της Νάπολι. Αλλά… 10 εκ. ευρώ, συν μπόνους (αδιευκρίνιστα ξαναλέμε) μοιάζει να είναι… πολύυυυυυ μακριά από αυτά που θα ήθελε να συζητήσει ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης