Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παιχνίδια τακτικής από την Ομόνοια για τον Φαμπιάνο (videos)

Παιχνίδια τακτικής από την Ομόνοια για τον Φαμπιάνο (videos)
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 - 14:21

Ο Φαμπιάνο, ο βασικός γκολκίπερ της κυπριακής Ομόνοιας, τον οποίο οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να δουν σε δράση, απέναντι στον Θρύλο, είναι ένας βασικός στόχος του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση του «άσου», σε περίπτωση που ο Ζοζέ Σα αποχαιρετήσει με μεταγραφή, το φετινό καλοκαίρι. Δεν είναι ο μόνος στόχος, ωστόσο. Ονόματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και άλλα που το έχουν δει, αποτελούν λύσεις, τις οποίες η ομάδα του Πειραιά έχει στα χέρια της και εξετάζει, σε περίπτωση κατά την οποία χρειαστεί άμεσα να κινήσει το θέμα «απόκτηση νέου τερματοφύλακα».

Το φετινό καλοκαίρι μοιάζει κομβικό, για την εξέλιξη που θα έχει η καριέρα του Ζοζέ Σα, με τον Πορτογάλο γκολκίπερ να θεωρεί ότι είναι έτοιμος να κάνει ένα βήμα παραπάνω, σε κάποιο πιο μεγάλο πρωτάθλημα. Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και άμεσα. Και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος, έχοντας λύσεις στα χέρια του, με τις οποίες θα κοιτάξει να πορευτεί.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Φαμπιάνο, η πλευρά των Κυπρίων παίζει το δικό της παιχνίδι, κρατώντας την υπόθεση σε αναμονή. Στόχος της είναι να καταφέρει να έχει τον Φαμπιάνο στα προκριματικά του Champions League και να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την παρουσία του, για να πάρει τις προκρίσεις που χρειάζεται και να πάει στους ομίλους. Έτσι εξηγούνται και οι διάφορες δηλώσεις που γίνονται εσχάτως, σχετικά με προτάσεις που έχει ή δεν έχει η Ομόνοια στα χέρια της. Οι Κύπριοι κοιτούν το συμφέρον της ομάδας του και φυσικά καλά κάνουν, ενώ ο Ολυμπιακός, αυτή τη στιγμή, δεν δείχνει να έχει καταλήξει στον Φαμπιάνο, ως οριστική λύση για το τέρμα. Αν και εφόσον αυτό συμβεί, θα είναι δύσκολο για την Ομόνοια να κόψει τον δρόμο στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα και τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Θυμηθείτε τον Φαμπιάνο σε δράση:

Διαβάστε επίσης