Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μέρα της μαρμότας

Η μέρα της μαρμότας
Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 - 10:58

Ξανά για Βράνιες η ΑΕΚ. Τέλειωσαν πάλι οι σέντερ μπακ. Δεν πρόλαβε να βρει διαθέσιμο παίκτη στη μεταγραφική αγορά, παρότι είναι ακόμη Ιούνιος. Και ο «επενδυτής» θα τα σκάσει κινείται ξανά για να πάρει τον γνωστό σέντερ μπακ, ο οποίος μόνο… κλειδιά για τα Σπάτα δεν έχει. Να πηγαίνει και να έρχεται όποτε γουστάρει.

Τι κι αν έχουν γίνει άνω-κάτω στην ΑΕΚ, με τον Βράνιες, τόσες και τόσες φορές; Τι κι αν έχει προκαλέσει στην ομάδα του «επενδυτή» περισσότερα προβλήματα, από ότι έχει δώσει λύσεις;

Μιλάμε για κανονική μέρα της μαρμότας.

Δεν αλλάζει το σκηνικό. Κάθε φορά το ίδιο. Αλλά εδώ που τα λέμε, το παιδί είχε κάνει πάρτι, με μακέτα Αγιά Σοφιά. Θέλει μια μέρα να γίνει εκείνος κέρινο ομοίωμα, στο μουσείο του νέου γηπέδου του «επενδυτή». Πως να μην το φέρουν πίσω; Του αξίζει και με το παραπάνω.

Εμείς συμφωνούμε. Καιρό έχουμε να τον δούμε να «γονατίζει» μπροστά στο μεγαλείο του Θρύλου. Θα χαρούμε να το δούμε ξανά. Με το καλό να έρθει.

Διαβάστε επίσης

Που να κλείσει η ψαλίδα ρε φίλε!

Που να κλείσει η ψαλίδα ρε φίλε!

Με κινήσεις τύπου «Κουντέ» ο Ολυμπιακός θα γίνει ολοένα και πιο απρόσιτος, από τον «ανταγωνισμό» εκείνων που διοικούν μέσω Skype…