Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιταλοί: «Ο Μανωλάς ωθεί Τσιμίκα στη Νάπολι»

Ιταλοί: «Ο Μανωλάς ωθεί Τσιμίκα στη Νάπολι»
Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 - 15:23

Έχει γεμίσει τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες με παίκτες, ο Θρύλος! Έχει δώσει στα μεγάλα πρωταθλήματα τα δικά του παιδιά, τα οποία διακρίνονται και τραβούν την προσοχή! Τυπικό παράδειγμα ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος σύμφωνα με τους Ιταλούς, αποτελεί σημείο επαφής, ανάμεσα σε Νάπολι και Λίβερπουλ, ώστε να μετακινηθεί ο Κώστας Τσιμίκας, από την Αγγλία, στην Ιταλία!

Τα σενάρια… ζαλίζουν και το γεγονός ότι σε μία τέτοια μεταγραφική υπόθεση εμπλέκονται δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και δη Έλληνες, καθιστά σαφή τη συνεισφορά του Θρύλου, στην ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός έφτιαξε παίκτες, τους έδωσε (υπερ)αξία και τους έκανε περιζήτητους στο μεταγραφικό παζάρι. Όχι μόνο Έλληνες, αλλά και ξένους. Ωστόσο, με τους Έλληνες το πράγμα είναι ακόμη πιο σημαντικό, γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο, συνολικά, βυθίζεται στον «βούρκο» της «εξυγίανσης»… Και ο Ολυμπιακός είναι το «σωσίβιό» του!

Όπως γράφει Corriere dello Sport λοιπόν, ο Μανωλάς μπορεί να παίξει μεγάλο στο να πάει στη Νάπολι ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος περιμένει να μάθει από τη Λίβερπουλ σε ποιο βαθμό θα πάρει ευκαιρίες, τη νέα σεζόν.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικός παίκτης, ένας παίκτης που κάνει για τη Νάπολι. Θα τα πήγαινε καλά και στη Serie A», φέρετε να είπε ο Μανωλάς στους ιθύνοντες της Νάπολι. Για να δούμε...

Διαβάστε επίσης