Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απαντάει ο Χολέμπας

Απαντάει ο Χολέμπας
Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 - 10:02

Ο Χοσέ Χολέμπας έχει στα χέρια του μία πρόταση ανανέωσης με τον Ολυμπιακό. Την έχει εξετάσει και παράλληλα περίμενε να δει τι άλλο μπορεί να προκύψει, από την αγορά. Το γεγονός ότι δεν την αποδέχθηκε άμεσα, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ειδικά με την εμπειρία του Χολέμπας, ζυγίζει διπλά κάθε προοπτική, πριν την ακολουθήσει.

Όπως και να ‘χει, η προθεσμία για να δώσει μία απάντηση στους Πειραιώτες εκπνέει. Και αυτό αναμένεται να συμβεί σήμερα. Ο Έλληνας διεθνής θα πρέπει να δώσει την απάντησή του, ώστε να προχωρήσει αναλόγως και ο σχεδιασμός των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν τον Ρέαμπτσιουκ αριστερά και… κανέναν άλλο.

Ο Χολέμπας έπαιξε καλά πέρυσι, είχε συμμετοχές και έκανε καλή δουλειά, τόσο ως αριστερός αμυντικός, όσο και ως αριστερός στόπερ.

Ο Χολέμπας αρέσει στον Μαρτίνς, ο οποίος έχει εκφραστεί θετικά και περιμένει και εκείνος την απάντηση του Έλληνα διεθνούς, για να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα, αναφορικά με το αριστερό άκρο της επίθεσης. Εφόσον η απάντηση του Χοσέ είναι οριστικά αρνητική, τότε η ομάδα του Πειραιά θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπακ. Αναλόγως με το τι θα βρει στην αγορά, μπορεί αυτός να είναι ακόμη και… μπροστά από τον Ρέαμπτσιουκ.

Όλα θα φανούν μέσα στην ημέρα.

Διαβάστε επίσης