Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φινάλε στο θέμα Χολέμπας

Φινάλε στο θέμα Χολέμπας
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 - 11:22

Δεν τελεσφόρησε η επαφή Ολυμπιακού-Χολέμπας. Η επικοινωνία του Πέδρο Μαρτίνς με τον διεθνή Έλληνα ακραίο μπακ δεν φαίνεται να είχε… αποτέλεσμα παραμονής. Ο Χολέμπας είχε στην άκρη του μυαλού του, ακόμη και το να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Κάτι το οποίο έδειχνε να σκέφτεται και από πέρυσι, προτού ο Ολυμπιακός τον δελεάσει να υπογράψει και να παίξει έναν χρόνο.

Το ότι δεν είχε απαντήσει τις προηγούμενες ημέρες, παίρνοντας τον χρόνο του, σίγουρα δεν ήταν θετικό σημάδι. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να προεξοφλήσει την τελική του απάντηση. Ακόμη και τώρα, που δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ορισμένοι κοιτούν την υπόθεση και την βλέπουν… «ανοικτή». Κάτι τέτοιο μοιάζει περισσότερο… υπόθεση, παρά γεγονός. Όλα δείχνουν ότι ο Χολέμπας θα αποχαιρετήσει οριστικά και τον Ολυμπιακός, αλλά και συνολικά το ποδόσφαιρο.

Αναμένουμε τα νεότερα και από αυτό το θέμα, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να αναζητεί με θέρμη την εύρεση νέου αριστερού μπακ, ώστε μαζί με τον Ρέαμπτσιουκ να σχηματίσουν την αριστερή πλευρά.

Διαβάστε επίσης