Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Άλλαξ’ ο κολιές

Άλλαξ’ ο κολιές
Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 - 11:43

Έχουν πλάκα. Αλλάζουν τους παίκτες μεταξύ τους και πασάρουν «μεταγραφές» στους οπαδούς τους. Εντάξει, δεν τους αλλάζουν ακριβώς, αλλά πηγαίνει ο ένας ‘εξυγιαντής’ και παίρνει παίκτες από τον άλλο. Κάθε καλοκαίρι τα ίδια. Από τον Μαουρίτσιο και τον Σάκχοφ, στον Ινσούα, τον Χουλτ και τώρα τον Ολιβέιρα. Άλλαξ’ ο κολιές, που λέμε. Είναι, πλέον, τόσο κοντόφθαλμη η προσέγγιση των ‘εξυγιαντών’ στον μεταγραφικό σχεδιασμό τους, που καταντά πραγματικά κωμικό.

Ο ένας να παίρνει παίκτες από τον άλλο, ακόμη και… εκπρόθεσμους (αδόκιμο), όπως ο Τζαβέλλας. Πάσες από ‘δω, πάσες από ‘κει και το… πασάρουν στους οπαδούς τους ως πρόοδο. Εντάξει, δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του κάθε παίκτη. Έχει να κάνει με το απίστευτα μικρό μέγεθος όλων των ‘εξυγιαντών’, το οποίο προσπαθούν να μασκαρέψουν κάθε χρόνο με… φτηνό μείκ απ. Λίγος κόσμος το χάφτε πια. Το κράξιμο πάει σύννεφο και η αλήθεια είναι πως με την πρώτη «στραβή» θα πάρουμε πάλι ποπ κορν και θα απολαμβάνουμε τον πόλεμο στα επίσημα social media των ‘εξυγιαντών’.

Α, για όσους δεν κατάλαβαν από που προέρχεται αυτή η σύνδεση, στο κείμενο, ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον Ολιβέιρα της ΑΕΚ, λέει. Και εκείνος αφού δεν βρήκε αλλού το μεγάλο συμβόλαιο που έψαχνε, σκέφτεται να πει το «ναι». Δηλαδή στον ΠΑΟΚ το βρήκε; Το… μεγάλο συμβόλαιο. Ήρεμα ρωτάμε…

Διαβάστε επίσης