Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετράει στόπερ και είναι πλήρης

Μετράει στόπερ και είναι πλήρης
Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 - 11:59

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα. Σας τα αναλύσαμε. Ένα εξ’ αυτών, ωστόσο, δεν είναι εκείνο του στόπερ. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή μετράει σέντερ μπακ. Και έχει μπόλικα. Ο Μαρτίνς έχει τη διάθεσή του Σεμέδο, Σωκράτη, Μάρκοβιτς, Σισέ, Αβραάμ. Επανέρχεται σταδιακά ο Μπα.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα στόπερ. Είναι σαφές αυτό. Όπως και, παρόλα όσα γράφουν οι Γερμανοί, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή θέμα Ρέτσου.

Σεμέδο-Σωκράτης συνθέτουν ένα κορυφαίο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Με Μάρκοβιτς, Σισέ, Μπα, Αβραάμ να παραμένουν διαθέσιμοι, είναι σαφές πως και πιθανοί (και απευκταίοι) τραυματισμοί, αλλά και πιθανές (και επίσης απευκταίες) τιμωρίες, καλύπτονται και με το παραπάνω. Και ποιοτικά. Όχι… έτσι απλά. Οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές είναι ποιοτικοί και τόσο ο Σισέ, όσο και ο Μπα, έχουν σταθεί και βασικοί στον Θρύλο.

Ο Μάρκοβιτς είναι ένα κεφάλαιο μόνος του και μέχρι στιγμής δείχνει βελτιωμένος. Σε βαθμό που να διεκδικεί στα ίσια το να παραμείνει οριστικά στο ρόστερ. Ο Αβραάμ είναι, ξεκάθαρα, μια συμπληρωματική λύση. Αλλά είναι εκεί. Και όποτε παίζει, παίζει καλά.

Είναι σαφές πως μόνο αν προκύψει αναχώρηση, θα προκύψει έλευση. Και πάλι, εξαρτάται από τον παίκτη που θα αποχωρήσει, σε αυτή την περίπτωση.

Διαβάστε επίσης