Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε για το επόμενο...

Πάμε για το επόμενο...
Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 - 21:01

Την ήττα με 3-0 από τη Σάλτσμπουργκ γνώρισε ο Ολυμπιακός στο τρίτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, μετά τις νίκες απέναντι σε Βόλφσμπεργκερ (1-0) και Κράσνονταρ (1-0).

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπιασαν αντίστοιχη απόδοση με τα προηγούμενα τεστ, αλλά δεν ήταν και κακοί. Είχαν καλή εικόνα, είχαν ευκαιρίες, έκανε αρκετές δοκιμές ο Μαρτίνς και συνεχίζουμε παρακάτω. Άλλωστε, για αυτό γίνονται τα φιλικά.

Η Σάλτσμπουργκ προηγήθηκε με δύο τυχερά γκολ, μετά από κόντρες, πρώτα στο 33’ με το φάουλ του Γιουνούζοβιτς και μετά στο 35’ με το σουτ του Καπάλντο. Ο Ολυμπιακός σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 43’ με το δοκάρι στην κεφαλιά του Ελ Αραμπί και την κεφαλιά του Σεμέδο.

Είχε καλές στιγμές και στο δεύτερο ημίχρονο, όπως τη διπλή με Ελ Αραμπί στο 62’ και το σουτ του Μασούρα δύο λεπτά νωρίτερα και εν τέλει δέχτηκε και τρίτο γκολ από τον Αντεγιέμι στο 67’.

Όπως δεν «έλεγαν» κάτι οι νίκες, έτσι γίνεται και τώρα. Συνεχίζουμε για το επόμενο...

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το 64’, έπαιξαν οι Κρίστινσον, Καλογερόπουλο, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Κουντέ, Τιάγκο Σίλβα, Σουρλή, Βρουσάι, Αλγκασίμ Μπα, Τσούμιτς.

Διαβάστε επίσης