Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι κερδισμένοι πιτσιρικάδες

Οι κερδισμένοι πιτσιρικάδες
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021 - 18:17

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία υπήρξαν και νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι ακολούθησαν για πρώτη φορά την πρώτη ομάδα σε βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο λόγος για τους Καλογερόπουλο, Αποστολόπουλο και Σαπουντζή.

Αν ο Καλογερόπουλος ήταν δεδομένο πως θα ακολουθούσε την αποστολή, για τους άλλους δύο δεν ήταν. Ο Καλογερόπουλος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στην προηγούμενη σεζόν.

Όποτε και ο Πέδρο Μαρτίνς τον χρησιμοποίησε σε αγώνες των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League 1. Ο νεαρός στόπερ είχε δείξει από τότε καλά δείγματα γραφής και τώρα στην προετοιμασία έδειξε πως όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται όπως πρέπει.

Από εκεί και πέρα όμως ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του και τους Αποστολόπουλο, Σαπουντζή.

Με τον πρώτο να δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και όπως φάνηκε είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής μέσα στη σεζόν με την πρώτη ομάδα.

Έπαιξε στα φιλικά της προετοιμασίας και ήταν αρκετά καλός. Κάτι το οποίο δεν περίμεναν και πολλοί, αφού μιλάμε για έναν παίκτη 18 ετών, ο οποίος για πρώτη φορά έπαιξε σε αυτό το επίπεδο.

Αναφορικά με τον Σαπουντζή, ο μέσος του Ολυμπιακού πήρε τις ευκαιρίες του. Αποκόμισε τις εμπειρίες που χρειαζόταν, δείχνοντας ότι με δουλειά μπορεί να δώσει στο μέλλον πράγματα. Τώρα αυτό που θα πρέπει να κάνει ο 19χρονος μέσος, είναι να μπορέσει να δουλέψει σε υψηλό επίπεδο και τις εμπειρίες που πήρε από την προετοιμασία, να τις βγάλει μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης