Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως προέκυψε ο Παβόν και τι ισχύει τώρα...

Πως προέκυψε ο Παβόν και τι ισχύει τώρα...
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021 - 17:26

Το όνομα του Κριστιάν Παβόν είναι αρκετά στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες για τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού. Ο Αργεντίνος είναι μία σπουδαία περίπτωση για τους «ερυθρόλευκους» και σίγουρα το όνομά του ιντριγκάρει.

Μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος σε άλλες συνθήκες δεν θα έφευγε από την Μπόκα Τζούνιορς με λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ! Τώρα όμως τα πράγματα είναι έτσι που η Μπόκα μπορεί να χάσει τον παίκτη με λιγότερα χρήματα.

Διότι οι σχέσεις του παίκτη με την ομάδα δεν είναι στο καλύτερό τους επίπεδο και ο ίδιος θέλει να φύγει, από τη στιγμή που λέει και όχι στην ανανέωση συμβολαίου.

Το όνομα του Παβόν προέκυψε για τον Ολυμπιακό μέσω των προσώπων που έχει η ομάδα στην Αργεντινή. Σκάουτ της ομάδας στη χώρα ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» για την περίπτωση του Παβόν. Στο αρχικό άκουσμα του ονόματός του στην ομάδα του Πειραιά τα πράγματα δεν φάνηκαν να είναι και τόσο απλά για να προχωρήσει κάτι...

Στη συνέχεια όμως οι πληροφορίες που συγκέντρωναν στον Ολυμπιακό ήταν θετικές για να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Έτσι ήρθαν οι επαφές με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον. Δεν είπε «όχι» στην προοπτική της Ευρώπης και συγκεκριμένα της Ελλάδας και του Ολυμπιακού.

Και η επόμενη κίνηση των «ερυθρόλευκων» ήταν η ερώτηση στην Μπόκα για τις οικονομικές της απαιτήσεις. Γνωρίζοντας όμως η ομάδα του Πειραιά πως το συμβόλαιο του παίκτη με την Μπόκα, σε έναν χρόνο ολοκληρώνεται...

Διαβάστε επίσης