Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν τολμάει κανείς, ας πει στον Μαρτίνς ότι…

Αν τολμάει κανείς, ας πει στον Μαρτίνς ότι…
Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021 - 13:41

Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που θα πάει να πει στον Μαρτίνς, ελαφρά τη καρδία, ότι ο Θρύλος θα πρέπει από τώρα να ασχολείται με τον… επόμενο προκριματικό. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που θα σταθεί μπροστά στον Πέδρο και θα του πει, ελαφρά τη καρδία «ποια Ντιναμό και ποια Νέφτσι; Τις έχουμε…». Στον Πέδρο, ο οποίος περνάει μία μικρή… Οδύσσεια, για να καταφέρει να δει από κοντά την αναμέτρηση της Ντιναμό Τιφλίδας, με τη Νέφτσι Μπακού…

Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να πει στον Πέδρο Μαρτίνς ότι ο πρώτος προκριματικός του Ολυμπιακού (δεύτερος στη σειρά των προκριματικών συνολικά) δεν είναι, παρά μία… τυπικότητα, με την οποία ο Ολυμπιακός οφείλει να μην… ασχολείται. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που θα πείσει τον Πέδρο ότι ο Ολυμπιακός έχει ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ την πρόκριση, στον επόμενο γύρο, μόνο και μόνο λόγο βάρους φανέλας, ονόματος, αξίας ομάδας.

Θεωρούμε, για να μην το πολυλογούμε, ότι δεν υπάρχει άνθρωπος, που θα μπορέσει να πείσει τον Μαρτίνς ότι ο Ολυμπιακός είναι από τώρα στον επόμενο προκριματικό γύρο. Και πως τα παιχνίδια δεν κερδίζονται στο γήπεδο, αλλά πριν μπουν οι ομάδες σε αυτό. Δεν πρόκειται να το δεχθεί ποτέ. Και έτσι πρέπει. Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός είναι ομαδάρα και πηγαίνει από επιτυχία, σε επιτυχία… Απλό.

Διαβάστε επίσης