Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνει του Πατρίσιο στη Ρόμα (και του Σα στη Γουλβς)! (photo)

Τελειώνει του Πατρίσιο στη Ρόμα (και του Σα στη Γουλβς)! (photo)
Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021 - 14:41

Νεότερα έχουμε, όπως φαίνεται, στην υπόθεση Ρουί Πατρίσιο-Ρόμα-Γουλβς-Σα-Ολυμπιακός. Όλα δείχνουν ότι το θέμα προχωράει και πως ο Πορτογάλος της Γουλβς κλείνει στη Ρόμα του Μουρίνιο. Αυτό αναφέρει ο γνωστός ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στο Twittter. Ο Ιταλός δημοσιογράφος δίνει το στίγμα του, για την υπόθεση. Μία υπόθεση, η οποία απασχολεί έντονα και τον Ολυμπιακό.

«Η Ρόμα παίρνει τον Ρουί Πατρίσιο από τη Γουλβς, η συμφωνία οριστικοποιείται σύντομα, στα 10 εκ. ευρώ + 3 εκ. ευρώ μπόνους. Ο Ζοζέ Σα θα τον αντικαταστήσει στη Γουλβς», γράφει χαρακτηριστικά ο Ρομάνο, για το θέμα.

Εφόσον τα πράγματα πάρουν αυτή την τροπή, ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος. Οι Πειραιώτες μιλάνε τόσο καιρό με τον Βάτσλικ, τον Τσέχο διεθνή που έχει μείνει ελεύθερος, από τη Σεβίλλη. Αντίστοιχα, έχουν προχωρήσει την υπόθεση και του Μάρκο Μπιζότ, του Ολλανδού γκολκίπερ της ΑΖ Άλκμααρ, ο οποίος επίσης καλύπτει τις απαιτήσεις του Συλλόγου. Μένει να φανεί τι εξελίξεις θα υπάρξουν και πόσο άμεσα αυτές θα έρθουν.

Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι στα προκριματικά θα πάει με έναν εκ των Τζολάκη-Κρίστινσον, αφού ο Σα δεν έπαιξε καθόλου στα φιλικά και έτσι κι αλλιώς δείχνει να είναι ήδη… αλλού. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, βέβαια, αφού αν δεν πάει όπως πρέπει η μεταγραφή, απλώς δεν θα γίνει και ο Σα θα μείνει εδώ. Όλα όμως οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Θρύλος θα παραχωρήσει άμεσα τον Ζοζέ Σα, στη Γουλβς.

Διαβάστε επίσης