Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάτσλικ: Δεν είναι απλό να διαδεχθείς τον Τσεχ (videos)

Βάτσλικ: Δεν είναι απλό να διαδεχθείς τον Τσεχ (videos)
Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 - 13:09

Όποιος ακούει «Εθνική Τσεχίας» και λέει «εντάξει, σιγά τον διεθνή που παίρνει ο Ολυμπιακός», μάλλον δεν το έχει μετρήσει… σωστά το πράγμα… Μάλλον δεν έχει αντιληφθεί το επίπεδο, για το οποίο μιλάμε. Ο Τόμας Βάτσλικ δεν είναι ένας Τσέχος ποδοσφαιριστής που μπήκε στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας της χώρας του, από τον… φεγγίτη, για να το συμπληρώνει.

Όταν μιλάμε για τον Τόμας Βάτσλικ, μιλάμε για τον διάδοχο (τόσο απλά) του τεράστιου Πετρ Τσεχ. Όταν το 2016 ο Τσεχ αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του με την Εθνική, μετά από 123 συμμετοχές, ο Βάτσλικ άφησε πίσω του τους Γίρι Παβλένκα και Τόμας Κούμπεκ, οι οποίοι παίζουν στην Μπουντεσλίγκα… Και πήρε τη θέση του τεράστιου Τσεχ, κάτω από τα γκολπόστ της Εθνικής ομάδας της Τσεχίας…

Αυτός είναι ο διεθνής ποδοσφαιριστής που φέρνει ο Ολυμπιακός, για να υπερασπίζεται την εστία του, στη θέση του εξαιρετικού Ζοζέ Σα. Ο Βάτσλικ έχει πετύχει δύο νταμπλ, με τη Βασιλεία και την Σπάρτα και έχει άλλα δύο πρωταθλήματα με τη Βασιλεία. Αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Τσεχίας, το 2018. Έτσι για να έχουν εικόνα, εκείνοι που… δεν έχουν.

** Η φωτό είναι από τη σελίδα του Τόμας Βάτσλικ στο Facebook.

Διαβάστε επίσης