Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ανακοίνωση έμεινε!

Η ανακοίνωση έμεινε!
Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 - 10:20

Μπροστά στην ολοκλήρωση μίας ακόμη μεγάλης μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Τόμας Βάτσλικ απέχει ελάχιστα, πλέον, από το να ντυθεί επίσημα στα ερυθρόλευκα. Για την ακρίβεια… Η ανακοίνωση έμεινε! Ο Τσέχος βρίσκεται από χθες νωρίς το απόγευμα στη χώρα μας, για λογαριασμό της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Της μόνης ομάδας, η οποία μπορεί να «παίζει μπάλα» σε αυτό το μεταγραφικό επίπεδο. Απόγευμα Κυριακής και ενώ ο πλανήτης… ξεκουράζεται, ο Βάτσλικ και όλος ο Ολυμπιακός ήταν σε… εγρήγορση.

Ιατρικά, εργομετρικά, όλες οι τυπικές αυτές διαδικασίες, οι οποίες προηγούνται των απαραίτητων υπογραφών, στα συμβόλαια. Και μετά… η ανακοίνωση! Αυτή αναμένουμε. Αυτή έμεινε. Και ο Τόμας Βάτσλικ γίνεται και τυπικά μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού!

Ο Θρύλος βρίσκεται μπροστά στην απόκτηση του κορυφαίου τερματοφύλακα του φετινού Euro. Ο Ντοναρούμε έκλεψε τη δόξα, με το βραβείο του MVP, αφού πανηγύρισε και το Ευρωπαϊκό, αλλά όλη Ευρώπη είχε προλάβει να… χαζέψει, με την ικανότητα του Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος έφερε την Τσεχία στους «8», με τις επεμβάσεις του. Και ο Ολυμπιακός σοκάρει ξανά την ποδοσφαιρική Ευρώπη, «χτυπώντας» καίρια και έγκαιρα και καταφέρνοντας να κάνει δικό του τον διεθνή Τσέχο.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης, λοιπόν. Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε επίσημα, τον παιχταρά.

Διαβάστε επίσης