Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει πάνω από 5.000 διαρκείας και οι άλλοι… κοιτούν

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει πάνω από 5.000 διαρκείας και οι άλλοι… κοιτούν
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 - 16:14

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον κόσμο του στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ξανά. Να ανοίξει τις πόρτες του ομορφότερου και ασφαλέστερου γηπέδου στην χώρα και να γεμίσει, όσο του επιτρέπεται, τις εξέδρες του! Και μπροστά σε αυτή την ιερή στιγμή, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο πάνω! Ο κόσμος του Ολυμπιακού παίρνει ήδη τα διαρκείας του και αναμένεται προσεχώς να εκτινάξει και άλλο τον αριθμό όσων έχουν διατεθεί. Σήμερα ο Κώστας Καραπαπάς, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ είπε πως ο Θρύλος έχει δώσει πάνω από 5.000 διαρκείς. Την ίδια ώρα οι άλλοι… κοιτούν.

Και εδώ που τα λέμε, τους κατηγορεί κανείς; Να πάνε να δουν τι; Τι ομάδες; Τι παίκτες; Τι νέο τους έχουν ετοιμάσει οι διοικήσεις τους, για να «χτυπήσουν» τον Ολυμπιακό; Τι διάθεση έχουν δείξει οι ίδιες οι ομάδες τους, φέτος το καλοκαίρι, για να ‘ψηθεί’ και ο κόσμος να πάει στο γήπεδο και να τις δει από κοντά; Μεταγραφές με το σταγονόμετρο, ονόματα που δεν τα ξέρει κανείς, μεταγραφές-στοιχήματα, όλα ένα… μπάχαλο.

Πλην Ολυμπιακού. Κούντε, Τικίνιο, Βατσλίκ, νέα ταλέντα (Μπα, Καμαρά)… Έρχονται νέες μεταγραφές, κάθε μέρα παίζουν «παικταράδες» για το ρόστερ του Μαρτίνς… Αλλά και ΧΩΡΙΣ όλα αυτά! Ο Ολυμπιακός είναι ΕΤΟΙΜΗ ομάδα! Στρωμένη! Ικανή να κάνει από νωρίς τη διαφορά, στο πρωτάθλημα. Ικανή να διεκδικήσει την είσοδό της στην Ευρώπη… Στο Champions League….

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει πάνω από 5.000 διαρκείας και οι άλλοι… κοιτούν. Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ο καλύτερος λαός θα είναι και πάλι μαζί. Οι άλλοι… ας κάνουν ό,τι νομίζουν.

Διαβάστε επίσης