Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ακατέβατα 10 εκ. ευρώ για Έντουαρντς»

«Ακατέβατα 10 εκ. ευρώ για Έντουαρντς»
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 - 10:29

Το θέμα του Μάρκους Έντουαρντς συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά είναι πολύ, πολύ δύσκολο να προχωρήσει. Και παραμένει και θα συνεχίσει να παραμένει έτσι, όσο η Βιτόρια Γκιμαράες επιμένει να ζητά 10.000.000 ευρώ, για να παραχωρήσει το 50% των δικαιωμάτων του Άγγλου ποδοσφαιριστή. Αυτό κατέχει η Βιτόρια Γκιμαράες, αφού το άλλο 50% το κατέχει η Τότεναμ. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να συζητήσει, σε αυτό το επίπεδο. Το να προσφέρει 10 εκ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων ενός ποδοσφαιριστή, όσο εξελίξιμος και ταλαντούχος και αν είναι εκείνος, δεν είναι κάτι που ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει έτσι απλά.

Έβγαλε κάποτε από τα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό, για να πληρώσει τη Σπόρτινγκ και να λύσει εξωδικαστικά ένα σημαντικό θέμα, όπως αυτό του Ποντένσε, αλλά εκεί πήρε το 100% των δικαιωμάτων και το ποσό ήταν μικρότερο από 10 εκ. ευρώ.

Στο μεταξύ, στην Πορτογαλία και δη στη Βιτόρια συνεχίζουν το… γαϊτανάκι: «Η Γκιμαράες ζητά 10 εκ. ευρώ ακατέβατα για τον Έντουαρντς», γράφουν αρχικά, ενώ στη συνέχεια τονίζουν πως ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, μπλοκάρει τη μετακίνηση του Τιάγκο Σίλβα, στην πορτογαλική ομάδα. Εδώ που τα λέμε, χωρίς να επιβεβαιώνεται ότι ισχύει κάτι τέτοιο, η Βιτόρια για έναν παίκτη της θα ζητά 10 εκ. ευρώ και ο Ολυμπιακός θα αφήνει τον δικό του παίκτη… ελεύθερο, να υπογράψει εκεί; Δεν είναι και πολύ ταιριαστό…

Όπως και να ‘χει, το θέμα Έντουαρντς μοιάζει δύσκολο, αυτή τη στιγμή να προχωρήσει. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν το έχει παρατήσει. Όπως δεν παράτησε του Ενκουντού, ή του Ρόνι Λόπες.

** Η φωτό είναι από το Facebook της Βιτόρια Γκιμαράες.

Διαβάστε επίσης

Σε ρυθμό σεντονιού!

Σε ρυθμό σεντονιού!

Ο Ολυμπιακός μπαίνει από σήμερα, επίσημα σε διαδικασία προκριματικών! Όλος ο οργανισμός κινείται γύρω από το ματς με τη Νέφτσι!