Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας: «Είχαμε πολλές δυσκολίες» (video)

Μασούρας: «Είχαμε πολλές δυσκολίες» (video)
Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 - 00:44

Δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Μασούρας μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού, ο οποίος τόνισε αρχικά: «Το σημαντικό είναι να πάρεις τη νίκη στο τέλος. Ηταν πολλές οι δυσκολίες και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήταν αξεπέραστες. Για αυτή την ομάδα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο. Οταν είμαστε μία γροθιά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα όσες απουσίες και να έχουμε. Είναι κάποιες στιγμές που δεν σκέφτεσαι το προσωπικό σου όφελος».

Αναφορικά με το γεγονός πως αγωνίστηκε ως φορ μετά την αλλαγή του Χασάν, σχολίασε: «Μπορεί να παίξεις και σε θέση που δεν έχεις ξαναπαίξει. Πρέπει να ακολουθήσεις το πλάνο. Είχαν υπερφορτώσει οι αντίπαλοι τον άξονα και έπρεπε να καλύψουμε εκεί τις γραμμές.

Όταν έχεις τόσες δυσκολίες και συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο που έχεις ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, είναι ενθαρρυντικό με τόσες αλλαγές και νέα παιδιά, το ότι ανταποκριθήκαμε σωστά τακτικά. Είχαμε κάποια προβλήματα, θα τα δούμε και θα είμαστε πιο καλοί στο δεύτερο παιχνίδι. Φυσιολογικά θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης