Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μάχη» με Ρίβερ και Παλμέιρας για Πικέρες (video)

«Μάχη» με Ρίβερ και Παλμέιρας για Πικέρες (video)
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 - 11:52

Ο Ολυμπιακός θέλει κάτι ανώτερο του Όλεγκ, για το αριστερό άκρο της άμυνας. Θέλει έναν παίκτη να ανεβάσει τον ανταγωνισμό. Να γίνει και ο Όλεγκ καλύτερος, αλλά και ο ίδιος ο Ολυμπιακός να πάρει περισσότερα πράγματα, στο γήπεδο, από τον βασικό ποδοσφαιριστή, σε αυτή τη θέση. Έτσι, έχει στρέψει το ενδιαφέρον του, επάνω στον Πικέρες της Πενιαρόλ. Σας έχουμε αναφέρει ξανά για τον Ουρουγουανό ακραίο μπακ, η περίπτωση του οποίου δεν είναι εύκολη, φυσικά.

Ο Πικέρες μετράει 52 συμμετοχές, με 11 ασίστ, στην Πενιαρόλ και είναι έτοιμος να αλλάξει επίπεδο. Με τον Ολυμπιακό να… καραδοκεί. Μάλιστα, απέναντί του ο Θρύλος φέρεται να έχει τη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά και την Παλμέιρας. Ομάδες, οι οποίες φέρονται να έχουν στο στόχαστρό τους, τον 23χρονο ακραίο αμυντικό. Έτσι, ο Θρύλος δεν «παίζει» μόνος του μπάλα, στο συγκεκριμένο θέμα.

Το συμβόλαιο του Πικέρες ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2022 και η Πενιαρόλ εμφανίζεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, αφού θέλει να αποκομίσει ένα σχετικό οικονομικό όφελος, από την πώλησή του. Έτσι, ο Θρύλος κάνει τις κινήσεις του.

Θυμηθείτε τον ποδοσφαιριστή σε δράση:

** Η φωτό είναι από το Facebook του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης