Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χοακίν Πικέρες: Προβάρει τα ερυθρόλευκα (video)

Χοακίν Πικέρες: Προβάρει τα ερυθρόλευκα (video)
Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 - 11:33

Ενισχύεται η πίστη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει δικό του τον Χοακίν Πικέρες. Ο 23χρονος αριστερός μπακ από την Ουρουγουάη είναι ο βασικός στόχος για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Θρύλο να προχωράει τις διαπραγματεύσεις, για να τον αποκτήσει. Ο Πικέρες έκανε μία ακόμη εξαιρετική και γεμάτη σεζόν, με τη φανέλα της ομάδας του Μοντεβιδέο, μετρώντας 39 εμφανίσεις και 5 ασίστ. Και τώρα όλα δείχνουν ότι… προβάρει τα ερυθρόλευκα. Πως;

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Πενιαρόλ, όπως σας αναφέραμε, τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να αναχωρήσει για… άλλες πολιτείες. Είναι σαφές ότι το μέλλον του Πικέρες είναι μακριά από την Ουρουγουάη. Και ο Πειραιάς τον περιμένει.

Στόχος του Μαρτίνς είναι να τονώσει τα μπακ του, αφού του αρέσει η ομάδα να φτιάχνει πολύ το παιχνίδι από εκεί. Και σε αυτό το μοτίβο κινείται, με την απόκτηση του Πικέρες. Μένει να φανεί αν θα γίνει αντίστοιχη κίνηση από δεξιά, ή αν θα ενεργοποιηθεί περισσότερο ο Κένι Λαλά, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στη «σκιά» του Ανδρούτσου.

Θυμηθείτε τον Πικέρες σε δράση:

** Η φωτογραφία είναι από τα social media της Πενιαρόλ.

Διαβάστε επίσης

Η προσμονή φέτος είναι… διαφορετική!

Η προσμονή φέτος είναι… διαφορετική!

Κάθε καλοκαίρι προσμένουμε να μάθουμε για… μεταγραφές! Φέτος, σε σχέση με πέρυσι, περιμένουμε περισσότερο από όλα να μάθουμε… πότε βγαίνουν εισιτήρια!