Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον «γλεντάει» χωρίς καν να ασχολείται

Τον «γλεντάει» χωρίς καν να ασχολείται
Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 - 14:34

Η υπόθεση Τζιοβίνκο είναι πολύ διδακτική. Ο Ολυμπιακός κατάφερε, δίχως να εμπλακεί καν στην υπόθεση, να δημιουργήσει… άγχος στην Τούμπα και να φέρει… τρόμο, στις τάξεις της διοίκησης του ΠΑΟΚ, η οποία προσπαθεί να κάνει καμιά μεταγραφή της προκοπής, μπας και καταφέρει να προχωρήσει λιγάκι και να πάει στο Conference League. Και προσπαθεί να πάρει τον Τζιοβίνκο. Ο Ολυμπιακός, όπως επισημάναμε και δεν χρειάζεται να αναλύσουμε ξανά, δεν ασχολήθηκε ποτέ με το θέμα Τζιοβίνκο.

Όλη η ιστορία αυτή δείχνει πως η πλευρά του Τζιοβίνκο έκανε ό,τι ακριβώς ήθελε. Έμπλεξε, εμμέσως, το όνομα του Ολυμπιακού στην υπόθεση, ωθώντας τον ΠΑΟΚ να κινηθεί με… πανικό και βιασύνη, προκειμένου να καταφέρει να προχωρήσει το θέμα. Ο Τζιοβίνκο ήταν σαφές ότι είχε ως εναλλακτική την Τούμπα, αλλά όχι ελέω Θρύλου. Ελέω Ιταλίας… Αφού δεν βρήκε αυτό που ήθελε στην πατρίδα του, κοίταξε την υπόθεση ΠΑΟΚ.

Και από εκεί και πέρα, η πλευρά του παίκτη δείχνει να έκανε… άριστα το παιχνίδι της. κατάφερε να βάλει τον Τζιοβίνκο στο… κάτι παραπάνω που ήθελε να πάρει. Και το πήρε, όπως φαίνεται. Βρε τον ΠΑΟΚ. Να «τρέμει» τον Ολυμπιακό ακόμη και όταν ο Ολυμπιακός δεν… ασχολείται καν!

Διαβάστε επίσης