Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός για Καμαρά: 15, 20, 25! Ζητάει όσα γουστάρει! Το έχει «χτίσει» αυτό!

Ολυμπιακός για Καμαρά: 15, 20, 25! Ζητάει όσα γουστάρει! Το έχει «χτίσει» αυτό!
Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 - 01:01

Η υπόθεση του ενδιαφέροντος της Νάπολι για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά φαίνεται πως παραμένει στο προσκήνιο. Ο μέσος του Ολυμπιακού απασχολεί έντονα την ιταλική ομάδα και γίνεται προσπάθεια απόκτησής του.

Όλα αυτά, στη θεωρία! Γιατί, στην πράξη δεν θα είναι εύκολο για τη Νάπολι να πάρει από τον Ολυμπιακό τον Μαντί Καμαρά. Όχι γιατί δεν μπορεί, έτσι, να το ξεκαθαρίσουμε. Άλλωστε, αυτές οι ομάδες, οι ομάδες του επιπέδου της Νάπολι, μπορούν να διαθέσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ. Απλώς οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι απλές για τη Νάπολι. Εκτός, βέβαια, αν αποφασίσει να ενδώσει στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Και δικαιωματικά οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού είναι πολύ υψηλές. 15; 20; 25 εκατομμύρια; Ο Ολυμπιακός μπορεί να αξιώσει όσα επιθυμεί για την παραχώρηση του ακριβότερου περιουσιακού του στοιχείου.

Και αυτό, ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη το έχει «χτίσει». Το έχει κερδίσει αυτό το «δικαίωμα» να διαπραγματεύεται με κορυφαίες ομάδες με τους δικούς του όρους. Ακούγεται απλό, κοινότυπο, μα δεν είναι και τόσο εύκολο. Δεν αποκτάται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Όπως και να ‘χει, για να πάρει η Νάπολι τον Μαντί Καμαρά, θα πρέπει να τον θέλει πολύ. Και θα πρέπει να ξοδευτεί πολύ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ζητήσει όσα νομίζει εκείνος. Και αυτό το έχει κερδίσει...

Διαβάστε επίσης