Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το απευκταίο: Με Λίνκολν ή Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο Europa League

Το απευκταίο: Με Λίνκολν ή Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο Europa League
Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021 - 14:29

Είπαμε ότι ο Θρύλος έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία. Όπως και να ‘χει. Ακόμη και το απευκταίο σενάριο να γίνει και να μην περάσει τη Λουντογκόρετς, θα πάει στα πλέι οφ του Europa League. Ακόμη και εκεί να μην τα καταφέρει, θα πάει στους ομίλους του Europa Conference League. Μέχρι τον χειμώνα τουλάχιστον, ο Θρύλος θα έχει Ευρώπη, σε αντίθεση με άλλους που… μένουν Ελλάδα.

Στο πρώτο απευκταίο σενάριο, μάλιστα, κατά το οποίο δεν θα καταφέρει να περάσει τη Λουντογκόρετς, ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με μία εκ των Λίνκολν (Γιβραλτάρ) ή Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία). Αυτό έβγαλε η κληρωτίδα του Europa League. Η κλήρωση διενεργήθηκε αμέσως μετά από εκείνη των πλέι οφ του Europa League και τα πρώτα ματς θα γίνουν στις 19 Αυγούστου, με τις ρεβάνς στις 26 του ίδιου μήνα.

Ευχή όλων, φυσικά, είναι να μην επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο και ο Ολυμπιακός να συνεχίσει στα πλέι οφ του Champions League. Κανείς δεν υποτιμά το Europa League, ούτε και το Conference League, αλλά ο Ολυμπιακός έχει στόχο το Champions League και όσο μπορεί, θα παλέψει για αυτό!

Διαβάστε επίσης

Εργαζόμενοι ΕΠΟ: «Το ποτήρι ξεχείλισε»...

Εργαζόμενοι ΕΠΟ: «Το ποτήρι ξεχείλισε»...

Καταγγέλλουν αναλγησία και έλλειψη σοβαρής αντιμετώπισης στις διαπραγματεύσεις για νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, αλλά και ότι η διοίκηση «άδειασε» τον Ζαγοράκη και προχωρούν σε κινητοποιήσεις.