Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ονιεκουρού: «Αμέτρητα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό!» (video)

Ονιεκουρού: «Αμέτρητα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό!» (video)
Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021 - 14:52

Ο Χένρι Ονιεκουρού είναι εδώ! Διορθώνουμε και το όνομά του, από σήμερα, αφού όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, ο ίδιος το προφέρει έτσι: Ονιεκουρού! Είναι εδώ, λοιπόν, το νέο μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού! Ένας εξτρέμ, ο οποίος ήρθε για να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή του Θρύλου! Με μεταγραφή, έτσι; Όχι με δανεισμό! Ο Ολυμπιακός έβγαλε 5 εκ. ευρώ από τα ταμεία του, για να κάνει δικό του τον διεθνή Νιγηριανό ακραίο μεσοεπιθετικό και είναι έτοιμος να τον δει να φορά τα ερυθρόλευκα και να μπαίνει σε δράση!

Ποιος είναι ο μεγάλος στόχος του Ονιεκουρού; Οι τίτλοι! Αμέτρητα πρωταθλήματα και τίτλοι, συνολικά, με τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Δείτε τι είπε ο παιχταράς, στο βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του, φορώντας την τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα!

«Γεια σας, είμαι ο Χένρι Ονιεκουρού. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ για να δώσω το 100% και να καταφέρω να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του», τόνισε αρχικά! «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, ο μεγαλύτερος, με στόχους κάθε χρόνο, πάντα να βρίσκεται στο Champions League. Ξέρω δύο Νιγηριανούς που έχουν παίξει εδώ. Βρίσκομαι εδώ για να προσφέρω και να δώσω το 100%. Να είμαι πρωταθλητής αμέτρητες φορές και να πετύχω περισσότερα γκολ με τον σύλλογο», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης