Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεμέδο: «Να κερδίσουμε. Μόνο αυτό έχει σημασία…»

Σεμέδο: «Να κερδίσουμε. Μόνο αυτό έχει σημασία…»
Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021 - 16:42

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού. Βασικός σέντερ μπακ, κολώνα του Θρύλου στα μετόπισθεν και ένας εκ των πιο σημαντικών παικτών.

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού έκανε… πενηνταράκια τα του αυριανού ματς, στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πάρα πολύ θετικό ότι πήγε πολύ καλά η συνεργασία του με τον Μάρκοβιτς, αλλά και με όλη την άμυνα. Όλοι οι παίκτες πηγαίνουν πολύ καλά και συνεργάζονται πολύ καλά. Ο Αβραάμ, ο Σωκράτης, ο Μπα, ο Σισέ, όλοι. Αλλά το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να κερδίσουμε τη Λουντογκόρετς. Μόνο αυτό έχει σημασία.

Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Όλα δύσκολα. Το πως θα παίξει η Λουντογκόρετς θα σας το εξηγήσει ο προπονητής, αλλά φυσικά και όλοι εμείς το γνωρίζουμε. Το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, να πάρουμε τη νίκη. Αν το καταφέρουμε και χωρίς να δεχθούμε γκολ, αυτό θα είναι ακόμη καλύτερο και πιο σημαντικό.

Μου κάνει εντύπωση που σας κάνει εντύπωση το ότι έπαιξα ως αρχηγός (γέλια). Νιώθω υπερήφανος που εκπροσώπησα ως αρχηγός, μιας τόσο μεγάλης και καλής ομάδας, όπως ο Ολυμπιακός, στο Champions League. Μεγαλύτερο κίνητρο δεν χρειάζεται, για να παίζω καλύτερα και να είμαι πιο σταθερός. Είτε είμαι, είτε δεν είμαι, έχω πάντα κίνητρο να παίζω καλά, για αυτή την ομάδα.

Πιο σημαντικό από το να βάλω εγώ γκολ, είναι το να κερδίσουμε. Εμένα η δουλειά μου είναι να αμύνομαι. Να βοηθήσω την ομάδα να αμυνθεί καλά και να μη δεχθεί γκολ. Αυτός είναι ο πρώτος ρόλος μου. Αν μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα με ένα γκολ, ακόμη καλύτερα».

Διαβάστε επίσης