Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχουν «τραβήξει» παίκτες του κορμού

Δεν έχουν «τραβήξει» παίκτες του κορμού
Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 - 18:49

Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από το Champions League, μετά τα ματς με τη Λουντογκόρετς. Σε κανένα από τα δύο παιχνίδια με τους Βούλγαρους οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να βγάλουν καλό πρόσωπο στο γήπεδο.

Η ομάδα του Πειραιά δεν... τράβηξε και δεν ήταν όπως έπρεπε. Υπήρξαν και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη, αλλά στη Βουλγαρία ήταν όλοι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Το θέμα όμως είναι πως μέχρι τώρα δεν έχουν τραβήξει παίκτες βασικοί. Ποδοσφαιριστές του κορμού του Ολυμπιακού και οι οποίοι δίνουν πράγματα στην ομάδα και αποτελούν τους ηγέτες των Πειραιωτών.

Μόνο ο Βαλμπουενά τράβηξε στα ματς με τη Νέφτσι Μπακού. Απέναντι στη Λουντογκόρετς δεν έδωσε αυτά που πραγματικά μπορεί. Κόντρα στους Βούλγαρους δεν ήταν όπως έπρεπε ούτε ο Μαντί Καμαρά, αλλά ούτε και ο Ρούμπεν Σεμέδο, ιδιαίτερα στο εκτός έδρας ματς.

Όλοι τους είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αλλάζουν τη ροή ενός αγώνα, αλλά τώρα δεν έδωσαν αυτά που έπρεπε. Είναι ανέτοιμη η ομάδα φαίνεται αυτό, αλλά τώρα τους χρειάζεται ο Ολυμπιακός που δεν μπορεί να λειτουργήσει ως «ένα» γιατί είναι ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης