Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέμα Μανωλά: Ο Ολυμπιακός διέψευσε, οι Ιταλοί το συνεχίζουν

Θέμα Μανωλά: Ο Ολυμπιακός διέψευσε, οι Ιταλοί το συνεχίζουν
Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 - 12:52

Ο Ολυμπιακός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, σε ό,τι αφορά το θέμα Μανωλά. Είπαμε ότι οι Πειραιώτες ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ τα σενάρια που θέλουν τον Έλληνα σέντερ μπακ και πρώην «ερυθρόλευκο», να βλέπει πιθανή επιστροφή στο λιμάνι. Δεν μιλάμε για μια εύκολη υπόθεση, φυσικά, αφού πρόκειται για έναν ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή, μακριά από τα ελληνικά δεδομένα, αυτή τη στιγμή.

Και, σύμφωνοι, μόνο ο Θρύλος μπορεί να κάνει τέτοιου είδους μεταγραφές, όπως έχει αποδείξει. Τύπου Σωκράτη, Ονιεκούρου, Ποντένσε. Να πληρώνει, δηλαδή, εξαιρετικά λεφτά, σε ομάδες και συμβόλαια, για να φέρει παίκτες αξίας και ποιότητας. Αλλά το σενάριο Μανωλά διαψεύστηκε ξεκάθαρα, από την ομάδα του λιμανιού, παρότι οι Ιταλοί… επιμένουν.

Μπορεί λοιπόν ο Θρύλος να είπε «δεν ισχύει», σε ό,τι αφορά το σενάριο για Μανωλά, από Ιταλία, αλλά οι γείτονες το «τραβάνε» και τονίζουν ότι η Νάπολι έχει ήδη λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες του Μανωλά. Τον Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους, τον Μάρκος Σένεσι της PSV και πάει λέγοντας… Όλα αυτά θα «παίξουν», βέβαια, σε περίπτωση που ο Μανωλάς αποχωρήσει από τη Νάπολι. Και εκεί οι Ιταλοί επιμένουν να «μπλέκουν» τον Ολυμπιακό, παρότι οι Πειραιώτες ξεκαθάρισαν τι ισχύει. Ή μάλλον, τι ΔΕΝ ισχύει…

Διαβάστε επίσης