Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επανέρχονται οι Ισπανοί στο θέμα Ρόνι Λόπες (photo)

Επανέρχονται οι Ισπανοί στο θέμα Ρόνι Λόπες (photo)
Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 - 13:53

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα του, σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ του. Η Διοίκηση, σε συνδυασμό με τον Πέδρο Μαρτίνς και το τεχνικό επιτελείο, συνεχίζουν να κοιτούν υποθέσεις παικτών, οι οποίες μπορούν να δώσουν «νέο αέρα» στην ομάδα. Ποδοσφαιριστές όπως ο Ρόνι Λόπες, ο οποίος έχει επανέλθει στο προσκήνιο, για τον Θρύλο.

Είναι δεδομένο, επίσης, ότι ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί στη μεσοεπιθετική γραμμή, εκεί όπου έχει ανάγκη τη δημιουργία και την αύξηση της ποιότητάς του, με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορέσει να δώσει «το κάτι παραπάνω» στον Πέδρο Μαρτίνς και στο παιχνίδι της ομάδας, συνολικά. Το όνομα του Ρόνι Λόπες έχει επανέλθει στο προσκήνιο, όπως αναφέραμε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα τα σενάρια από την Ισπανία να πληθαίνουν καθημερινά.

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιβηρική, έχει αυξήσει το πρεσάρισμά του, προς τη Σεβίλλη, για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα. Κάτι το οποίο θέλει και ο ίδιος. Σημερινό δημοσίευμα, ένα tweet συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο Ολυμπιακός εντείνει τις διαπραγματεύσεις και πως αυτό που προσπαθεί να επιτύχει, είναι ένας δανεισμός, με οψιόν αγοράς, για τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε το:

Μένει να φανεί αν και κατά πόσο το θέμα μπορεί να «τρέξει» άμεσα και αν και κατά πόσο, ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να κάνει δικό του, έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο ήθελε εδώ και καιρό, φέτος το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης