Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιατρικά, υπογραφές, ανακοινώσεις, ΕΤΟΙΜΟΣ!

Ιατρικά, υπογραφές, ανακοινώσεις, ΕΤΟΙΜΟΣ!
Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 - 13:32

Ένας από τους λόγους, για τους οποίους ο Ολυμπιακός κατέληξε στην περίπτωση του Ρόνι Λόπες, προχωρώντας τη μεταγραφή του και αποκτώντας τον (αναμένουμε τα επίσημα) είναι επειδή είναι έτοιμος, από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ο Λόπες έχει κάνει προετοιμασία με τη Σεβίλλη και αυτό δεδομένα του δίνει ένα αβαντάζ, ως προς την έλευσή του εδώ. Είναι σε καλή κατάσταση. Δεδομένα θα χρειαστεί να προσαρμοστεί, όπως σας αναφέραμε, αλλά είναι μπροστά, σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Και μπορεί ο Μαρτίνς να μη βάζει άμεσα στην 11άδα νεοφερμένους ποδοσφαιριστές (θυμόμαστε πόσο χρόνο είχε δώσει στον Γκιλιέρμε, προκειμένου να «δέσει» με την ομάδα), αλλά εδώ ο χρόνος πιέζει και ο Λόπες έχει τη δυνατότητα να μπει άμεσα στη «μάχη». Στον βαθμό που θα κρίνει ο Μαρτίνς, εννοείται.

Πάμε, λοιπόν, για άμεση είσοδο του Λόπες στην «εξίσωση». Ιατρικά, υπογραφές, ανακοινώσεις, ΕΤΟΙΜΟΣ! Και αν είναι δύσκολο να τον δούμε την Πέμπτη, την επόμενη εβδομάδα αναμένουμε να τον δούμε να μπαίνει στο γήπεδο και μαζί με τον Ονιεκουρού, να αλλάζουν την εικόνα του Θρύλου, στη μεσοεπιθετική γραμμή! Για αυτό αποκτάται, άλλωστε, ο Λόπες. Ο Μαρτίνς αναμένεται να τον συμπεριλάβει άμεσα, στη λίστα για τα ματς με τη Σλόβαν.

** Η φωτογραφία είναι από τα social media του Ρόνι Λόπες.

Διαβάστε επίσης