Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βενεράτο από το RAI: «Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ρίξει την τιμή για Μανωλά»

Βενεράτο από το RAI: «Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ρίξει την τιμή για Μανωλά»
Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 - 16:32

Συνεχίζουν στη γειτονική χώρα να αναπαράγουν θέμα Ολυμπιακού-Μανωλά, παρότι οι Πειραιώτες έχουν τονίσει σε όλους τους τόνους ότι η υπόθεση δεν μπορεί να προχωρήσει! Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του RAI, Τσίρο Βενεράτο, ανέλυσε το τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο θέμα, κρατώντας το στην επιφάνεια. Μάλιστα, ο Τσίρο Βενεράτο τονίζει πως ο Ολυμπιακός κάνει δυνατές διαπραγματεύσεις…

«Ο Ολυμπιακός έχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Μανωλά και ο παίκτης θέλει να γυρίσει στη χώρα του. Η ελληνική ομάδα θέλει να μειώσει την τιμή της μεταγραφής και να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον Μανωλά για το συμβόλαιό του. Η Νάπολι ζητά 15 εκατ. ευρώ αλλά ο Ολυμπιακός θέλει να ρίξει την τιμή. Η Νάπολι θέλει αυτά τα λεφτά για να τα επενδύσει σε έναν φουλ μπακ και θέλει τον Έμερσον Παλμιέρι. Για το κέντρο της άμυνας θέλει τον Ρουγκάνι», εξήγησε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του, ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Εμείς τονίζουμε ξανά πως από τον Ολυμπιακό αυτό που βγαίνει είναι πως η υπόθεση δεν μπορεί να προχωρήσει. Μιλάμε για οικονομικά δεδομένα τα οποία ακόμη και ο Ολυμπιακός δύσκολα μπορεί να ακολουθήσει… Αν και παραμένει η μόνη ελληνική ομάδα με υψηλές οικονομικές δυνατότητες.

Διαβάστε επίσης