Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπασταθόπουλος: «Νίκη και προβάδισμα πρόκρισης!»

Παπασταθόπουλος: «Νίκη και προβάδισμα πρόκρισης!»
Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 - 16:40

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί επ’ ουδενί να επαναλάβει το λάθος που έγινε με τη Λουντογκόρετς. Άπαντες στον Σύλλογο το γνωρίζουν αυτό και για τον λόγο αυτό, ΟΛΗ η προσοχή είναι στραμμένη στα επικείμενα δύο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Για το πρώτο, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, αύριο το βράδυ, μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Αναλυτικά:

Είναι δύο παιχνίδια. Αλλά το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να είμαστε το φαβορί και να δείξουμε με τη βοήθεια του κόσμου ότι μπορούμε να πάμε παρακάτω. Θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι και θα πάρουμε τη νίκη και προβάδισμα πρόκρισης.

Θα πρέπει να δούμε τις επιλογές το προπονητή για την 11άδα. Δεν τις γνωρίζουμε ακόμη. Τις τελευταίες 45 μέρες έχουμε δουλέψει πολύ. Έχουμε παίξει φιλικά, επίσημα. Πιστεύω το ποιος θα είναι στην 11άδα και στην άμυνα θα αποφασιστεί από τον προπονητή. Όποιος είναι εδώ, όμως είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να δώσει το 100%.

Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι. Αυτή η εβδομάδα, εντός και εκτός γηπέδου ήταν πολύ σημαντική, γιατί αναλύσαμε και δουλέψαμε πολλά πράγματα. Πιστεύω σε κάθε παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτερα. Όσο για εμένα, αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Είχα ένα θέμα που με κράτησε εκτός για 15 μέρες, αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερα και έτοιμος. Και θεωρώ ότι ένας παίκτης σαν εμένα, ένα όνομα σαν εμένα, πρέπει να δώσει στον Ολυμπιακό αυτό που θέλει. Το κάτι παραπάνω.

Είναι κάτι το οποίο έχει ξεπεραστεί. Το ότι υπήρχαν απουσίες δεν είναι δικαιολογία για τον Ολυμπιακό. Αν θέλουμε ως ομάδα να είμαστε επιτυχημένοι, δεν μπορούμε να βρίσκουμε δικαιολογίες, αλλά να αναλύουμε τι δεν κάνουμε καλά και με σκληρή δουλειά, να πηγαίνουμε παρακάτω. Η ομάδα είναι πιο πλήρης και απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, την οποία πρέπει να σεβαστούμε απόλυτα, πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε να προκριθούμε και να πάμε παρακάτω.

Όπως είπα και πριν, ναι μεν εμείς οι πιο έμπειροι και σαν όνομα είμαστε πιο ξακουστοί, πρέπει να δώσουμε πολύ περισσότερα στον Ολυμπιακό. Να βοηθήσουμε και τους νέους παίκτες να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Δεν υπάρχει χαλαρότητα, δεν υπάρχει υπεροψία. Η Σλόβαν είναι μία πολύ καλή ομάδα, το είπα και πριν. Την έχουμε αναλύσει στο βίντεο. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Με τον κόσμο και τη βοήθεια που μας δίνει, αλλά και με τη βελτίωση που περιμένουμε, θέλουμε να πάρουμε το ματς και να βάλουμε βάσεις πρόκρισης.

Διαβάστε επίσης