Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Απομένουν 90 λεπτά, θα τα δώσουμε όλα!»

Μαρτίνς: «Απομένουν 90 λεπτά, θα τα δώσουμε όλα!»
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 - 13:09

Ο Θρύλος απέχει ένα βήμα, από το να μπει στους ομίλους του Europa League. Μία νίκη του έμεινε. Και ενόψει αυτού του σημαντικού αγώνα, τη ρεβάνς στην Μπρατισλάβα, με αντίπαλο τη Σλόβαν, ο Μαρτίνς έδωσε το στίγμα του! Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη ρεβάνς με τη Σλόβαν και όχι μόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς:

«Ο Χασάν και ο Σισέ είναι έτοιμοι. Έχουν αποκατασταθεί. Είμαστε κατά 95% πλήρεις. Ο Μασούρας δεν έχει καταφέρει να επανέλθει και δεν θα πάρει μέρος στο παιχνίδι. Όλοι οι νέοι παίκτες έχουν δουλέψει καλά και είμαι ευχαριστημένος με την ανταπόκρισή τους, στις προπονήσεις. Δεν θα σας πω ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι, αλλά τόσο ο Ονιεκουρού, όσο και ο Λόπες είναι διαθέσιμοι, για το παιχνίδι. Το αν θα τους χρησιμοποιήσουμε, θα εξαρτηθεί από το πως θα κατέβουμε στο παιχνίδι.

Μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε το πρώτο παιχνίδι με τη Σλόβαν, ειδικά αν το συγκρίνουμε με το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς. Είδαμε μεγάλη βελτίωση της ομάδας συνολικά και της φυσικής κατάστασης. Όλοι οι παίκτες έπαιξαν καλά και αυτό είναι ένα καλό δείγμα του πόσο καλά προετοιμασμένη είναι η ομάδα, για την έναρξη της σεζόν.

Ήρθε εκ νέου αναβολή στο πρωτάθλημα και αυτό σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, θα πορευτούμε έτσι. Αλλά δεν γίνεται και να μην τονίσουμε ότι δεν είναι ευχάριστο. Υπάρχουν εκατομμύρια φίλαθλοι, οι οποίοι λατρεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει όλοι όσοι διαπραγματεύονται με τα κανάλια, να πράξουν ώστε αυτά να μη συμβαίνουν. Γιατί βλάπτουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο έχει να επιδείξει πολλές περγαμηνές, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και δεν του αξίζει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως η Σλόβαν θα διεκδικήσει την πρόκριση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει αφού έχει παιχτεί μόνο το ένα σκέλος. Θα παίξουμε για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Δεν πάμε για να υπερασπιστούμε ένα 3-0, τίποτα δεν έχει τελειώσει για εμάς. Και ο προπονητής της Σλόβαν το ίδιο θα έλεγε. Υπάρχουν ακόμη 90 λεπτά και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο, έχουμε πίστη στον εαυτό μας και αυτοπεποίθηση και θα πάμε για να κερδίσουμε. Είμαστε σε επαγρύπνηση γιατί η Σλόβαν πριν από δύο χρόνια απέκλεισε τον ΠΑΟΚ. Κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν έχει επαναπαυτεί και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Έχουμε μπροστά μας μόνο 4-5 μέρες ακόμη, για να τελειώσουμε τις μεταγραφές, αλλά και για να ρυθμίσουμε τον αριθμό των παικτών στο ρόστερ μας, αφού υπάρχουν πολλοί παίκτες. Αυτή τη στιγμή είμαστε εδώ να συζητήσουμε για το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι δουλεύουν για τις μεταγραφές.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Σλόβαν, θα προσαρμοστούμε. Για εμάς το παιχνίδι είναι 0-0. Έτσι πηγαίνουμε σε αυτό».

Διαβάστε επίσης