Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καρμπόβνικ αποκαλύπτεται! Οι πρώτες δηλώσεις του! (video)

Ο Καρμπόβνικ αποκαλύπτεται! Οι πρώτες δηλώσεις του! (video)
Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 - 12:49

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ ανακοινώθηκε, παρουσιάστηκε και… αποκαλύπτεται! Το νέο wonderkid του Θρύλου που ήρθε για να κερδίσει μια μόνιμη θέση στο ρόστερ του Μαρτίνς, μιλά για τη μεταγραφή του! Για τους στόχους και τα όνειρά του, με τη φανέλα του Θρύλου, της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα.

«Ξέρω ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός σύλλογος. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να το δείξω μέσα στο γήπεδο. Μπορώ να παίξω και ως δεξί και ως αριστερό μπακ. Επίσης έχω παίξει και στο κέντρο, επομένως για εμένα δεν είναι πρόβλημα. Θέλω να παίξω και ανυπομονώ.

Ναι, θα είναι η πρώτη μου φορά που θα παίξω στους ομίλους του Europa League. Είμαι ενθουσιασμένος, είναι μια καινούργια εμπειρία και τη νιώθω. Έχω πάρει πολλά μηνύματα υποστήριξης και είμαι ευγνώμων. Επίσης γνωρίζω πρώην παίκτες του Ολυμπιακού και έχω μιλήσει μαζί τους. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός και αυτό το μέρος είναι υπέροχο, οπότε όλα είναι καλά», επεσήμανε στις δηλώσεις του, στην κάμερα του Olympiacos TV, ο Μίχαλ Καρμπόβνικ!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης