Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν το συζητάμε ότι πρέπει να εμφανιστεί καλύτερος

Δεν το συζητάμε ότι πρέπει να εμφανιστεί καλύτερος
Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 - 13:29

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού έχει φέρει στο λιμάνι εξαιρετικούς παίκτες. Βελτιώνει διαρκώς το ρόστερ της ομάδας, το ρόστερ το οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του, για να «πλάσει» τον Θρύλο των ονείρων μας. Μία ομάδα, η οποία θα κατακτήσει το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, το νταμπλ, αλλά και… κάτι ακόμα! Να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική παρουσία στο Europa League και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται, στη διοργάνωση. Να πάρει σημαντικές νίκες, να πάει στα νοκ-άουτ και από εκεί να διεκδικήσει την παρουσία του στους «8» και πιο πάνω!

Και η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η εξαιρετική ομάδα οφείλει να παρουσιαστεί καλύτερη, στους ομίλους του Europa League. Αλλά και στη σεζόν, εν γένει. Ο Ολυμπιακός έχει ΟΛΑ τα «όπλα» στο «οπλοστάσιό» του. Ο Μαρτίνς έχει ό,τι χρειάζεται, για να μπορέσει να δουλέψει ακόμη πιο σωστά και πιο καλά και να εκτινάξει την ποιότητα της ομάδας του, σε ύψη τα οποία οι άλλοι δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν ποτέ… Ήδη δεν μπορούν.

Αλλά ο Ολυμπιακός δεν κοιτάζει τους από κάτω του. Κοιτάζει μόνο προς τα επάνω, εκεί όπου θέλει διαρκώς να πηγαίνει. Και για να πάει εκεί, χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά. Οι παικταράδες που ήρθαν και φέτος το καλοκαίρι, ελέω του σχεδιασμού και της μεταγραφικής πολιτικής της Διοίκησης του Ολυμπιακού, η οποία είναι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ και δεν διοικεί με… τηλεδιασκέψεις, είναι η καλύτερη «καύσιμη ύλη» που θα μπορούσε να έχει ο Μαρτίνς, για να κάνει τη «μηχανή» του Θρύλου να δουλεύει καλά. Και όχι… «καμένα λάδια», όπως έχουν άλλοι στα χέρια τους…

Στο χέρι ΟΛΩΝ είναι, Μαρτίνς και παικτών, να κάνουν αυτή την ομαδάρα να πάει ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!

Διαβάστε επίσης