Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υποχωρούν τα σενάρια για Νάπολι-Καμαρά

Υποχωρούν τα σενάρια για Νάπολι-Καμαρά
Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 - 12:31

Η Νάπολι είχε συνδεθεί εδώ και πολύ καιρό, με τον Μαντί Καμαρά. Ασχέτως της υπόθεσης Μανωλά, το θέμα Νάπολι-Καμαρά παρέμενε στην επικαιρότητα για καιρό. Και συνεχίζει ακόμη να αναφέρεται, ειδικά στην Ιταλία. Αλλά, πλέον, τα σενάρια υποχωρούν και το θέμα δείχνει να… φθίνει. Η Νάπολι δείχνει να βάζει το θέμα Καμαρά στην άκρη, αφού προχωράει άλλη μεταγραφή, στη θέση του…

Ο λόγος για την επικείμενη μεταγραφή του Ανγκισά, από τη Φούλαμ. Οι «παρτενοπέι» αποκτούν τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, τον οποίο η αγγλική ομάδα δεν δύναται να κρατήσει στο δυναμικό της, λόγω του υποβιβασμού της, από την Πρέμιερ Λιγκ. Σύμφωνα με το ιταλικό «Sky Sports» και τον έγκριτο δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι «γαλάζιοι» έχουν ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τη Φούλαμ για τον 25χρονο Αφρικανό μέσο. Κάτι το οποίο σημαίνει πως το θέμα Καμαρά… δείχνει να υποχωρεί οριστικά, για τη Νάπολι.

Ο Ολυμπιακός δεν… χαλιέται κιόλας, με το θέμα. Ο Καμαρά είναι το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο του Θρύλου, αυτή τη στιγμή, ενώ και ο Μαρτίνς τον υπολογίζει απόλυτα, για τη βασική του 11άδα!

Διαβάστε επίσης

Δεν κάλεσε Μασούρα ο Φαν’τ Σιπ

Δεν κάλεσε Μασούρα ο Φαν’τ Σιπ

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός κρίθηκε, από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ανέτοιμος για να συμμετάσχει στο φιλικό με την Ελβετία και τα προκριματικά με Σουηδία και Κόσοβο.