Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «βάπτισμα του πυρός»

Το «βάπτισμα του πυρός»
Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:31

Δεν είναι απλό το αποψινό ματς, για τους νέους παίκτες του Θρύλου. Ποδοσφαιριστές όπως ο Καρμπόβνικ, ο Κινκουέ, τους οποίους αναμένεται να δούμε, σε δράση, δεν έχουν πάρει ακόμη το «βάπτισμα του πυρός» και αυτό αναμένεται να το κάνουν απόψε. Δύο παίκτες, ένα ντεμπούτο, σε μία δύσκολη έδρα, με έναν δύσκολο αντίπαλο, σε δύσκολες συνθήκες. Το παιχνίδι με τον Άρη είναι ένα φιλικό, αλλά η ουσία είναι πως γίνεται απέναντι στη δεύτερη πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος, σε μία έδρα πολύ δύσκολη για κάθε αντίπαλο, να καταφέρει να περάσει… έτσι απλά. Και με αρκετές δυσκολίες για την ομάδα συνολικά, με απουσίες παικτών.

Τα βλέμματα θα είναι επάνω του. Ο Μαρτίνς δεν θα κοιτάζει μόνο αυτούς, ή περισσότερο αυτούς, αν προτιμάτε. Αλλά όπως είναι λογικό, ο κόσμος θα περιμένει να δει τι μπορούν να κάνουν δύο νεαροί παίκτες, οι οποίοι θα μπουν για πρώτη φορά στην «εξίσωση» και θα πρέπει να δείξουν άμεσα πράγματα. Θα πρέπει να δείξουν ότι μπορούν, με το «καλημέρα», να πάρουν θέση στο ρόστερ της Α’ Ομάδας του Θρύλου (για τον Κινκουέ περισσότερο, ο Καρμπόβνικ αποκτήθηκε για να παίζει στα άκρα της άμυνας) και να μονιμοποιηθούν σε αυτό.

Ο Καρμπόβνικ θα αρχίσει λογικά βασικός, ενώ και ο Κινκουέ μπορεί να πάρει θέση στο ματς, ως αλλαγή. Και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για τους δύο να δούμε πως «πατάνε» και ποια θα είναι η πρώτη εικόνα τους, με τη φανέλα του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης