Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναμονή για τους Αφρικανούς

Αναμονή για τους Αφρικανούς
Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:31

Οι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρίσκονται στη Γουινέα είναι καλά και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Βρίσκονται μακριά από το επίκεντρο των άσχημων γεγονότων στη χώρα, τα οποία έχει φέρει το πραξικόπημα, το οποίο είναι σε εξέλιξη εκεί…

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν έρθει σε επαφή με την ομάδα και η ομάδα διατηρεί την επαφή μαζί τους διαρκώς. Μαθαίνουν διαρκώς νέα τους, μαθαίνουν εξελίξεις από τη χώρα, η οποία όμως παραμένει σε «lockdown» με τα σύνορά της κλειστά. Πτήσεις δεν πραγματοποιούνται και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, καθώς και Μαμαντού Κανέ, παραμένουν εγκλωβισμένοι εκεί.

Ο Ολυμπιακός κινεί γη και ουρανό, για να καταφέρει να πάρει τους ποδοσφαιριστές του, από τη χώρα και να τους γυρίσει στην Ελλάδα. Όχι μόνο για να προλάβουν να κάνουν προπονήσεις και να είναι έτοιμοι για τα ματς που έρχονται. Αλλά -κυρίως- για να είναι ασφαλείς! Προς το παρόν νεότερα δεν υπάρχουν για αυτό το θέμα και ο Θρύλος αναζητεί τον τρόπο, με τον οποίο οι τρεις μέσοι του, από τη Γουινέα, θα καταφέρουν να φύγουν ασφαλείς από τη χώρα, για να επιστρέψουν στο Ρέντη.

Αναμονή, λοιπόν, για την ώρα και με κάθε νεότερο το οποίο προκύπτει, θα σας ενημερώνουμε…

Διαβάστε επίσης