Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαρούμενοι απέναντι στον πρωταθλητή»

«Χαρούμενοι απέναντι στον πρωταθλητή»
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:50

Στη NOVA μίλησε ο προπονητής του Ατρόμητου, Άνχελ Λόπεθ, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη:

«Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινά το πρωτάθλημα και τι καλύτερο να αρχίσουμε απέναντι στον πρωταθλητή. Ήταν μία μεγάλη σε διάρκεια προετοιμασία, αλλά ήταν και καλό αυτό γιατί έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Ήταν μία δυνατή προετοιμασία, αλλά δουλέψαμε καλά.

Κάναμε σκληρή προετοιμασία, πήγαμε στην Ισπανία και δώσαμε δυνατά φιλικά, όπως και στην Ελλάδα κάναμε το ίδιο. Μέχρι και χθες υπογράψαμε νέο παίκτη, οπότε αυτό είναι σημαντικό για την ετοιμότητα της ομάδας. Η προετοιμασίας με ετοιμάζει για το πρωτάθλημα, εκεί κάθε ματς και βαθμός μετράει. Μας βοήθησε όλο αυτό το διάστημα να δούμε που βρισκόμαστε και να διορθώσουμε ό,τι χρειαζόταν για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ατρόμητος την Κυριακή θα είναι ανταγωνιστικός. Θέλουμε να δείξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας στο γήπεδο και όλα όσα δουλεύουμε αυτόν τον καιρό. Να δείξουμε την ταυτότητά μας και πως θα είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό και φυσικά θα παίξουμε χωρίς φόβο για να του δημιουργήσουμε προβλήματα».

Διαβάστε επίσης